Rutes d’enoturisme per a aquesta tardor

 TAGS:undefined

La tardor és l’estació perfecta per a descobrir el paisatge de les vinyes. El color dels boscos i de les fulles va canviant, i del verd es passa a les diferents tonalitats de marró i granat. Per tant, arriba l’hora de fer enoturisme i de conèixer de prop algunes de les rutes més preuades del panorama nacional. Véns de ruta amb nosaltres?

Lleida, Costers del Segre

Costers del Segre és una denominació d’origen repartida en 7 diferents subzones, en què trobem una gran part de les seves vinyes a la província de Lleida. En aquesta ruta podem arribar a la ciutat de Lleida i veure l’església de la Seu Vella, a més del popular carrer Major. En qüestió de cellers, veurem la Vinya Els Vilars, que té només una producció de 15.000 litres per any, mentre que Raimat és veritablement coneguda per la seva història.

Múrcia, ruta de Jumilla

La denominació d’origen de vi Jumilla compta amb una gran extensió de cultiu a Múrcia que val la pena recórrer. En aquest cas hi ha diverses rutes, moltes de les quals estan relacionades amb la gastronomia i la música, ja que en ocasions, s’organitzen diferents concerts i actuacions en els cellers associats.

Extremadura, Ribera del Guadiana

Hi ha zones una mica menys conegudes. És el cas de la DO Extremadura, que també compta amb bons i variats vins. A la ruta es poden veure cellers de sempre al costat d’altres més nous, i el suport per modernitzar la viticultura i l’enologia, si bé van conservant un estil molt definit i tradicional de realitzar les coses.

Cadis, Marco de Jerez

La gastronomia a Cadis és de referència. També la particularitat dels seus vins. La regió ofereix mar i també es poden explorar els seus cellers per provar el famós brandi de xerès.

 TAGS:Acusp 2013Acusp 2013

Acusp 2013

 

 

 TAGS:Cérvoles Colors 2013Cérvoles Colors 2013

Cérvoles Colors 2013

 

 

Feu un comentari Rutes d’enoturisme per a aquesta tardor