Tendències:

Espanya

Absenta Rodnik's Cannabis Green

70cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Absenta (Destil·lats)
Productor: Antonio Nadal Destilerías
Volum: 70cl
País: Espanya
NOTA DE TAST: Color: Verd intens. Olor: Aroma a anís, cànnabis i absenta. Sabor: És molt amarg i diferent a les absentes tradicionals. PRODUCTOR: Beveland Distillers. PAÍS: Espanya. DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquesta absenta és un destil·lat a força d'absenta, llavors de cànem, anís i fonoll, aquestes herbes li atorguen a la beguda seu característic color verdós i la seva gran frescor. L'aroma a cànnabis és intens i per això l'alt contingut d'alcohol d'absenta gairebé no es nota. Els extractes de llúpol i donzell generen sensacions profundes i intenses al seu torn que l'aroma a cànnabis permet un viatge sensorial. La seva producció es porta a terme en tancs d'acer inoxidable on es fa servir una barreja d'herbes i plantes mediterrànies que es maceren suau i contínuament per obtenir un absenta de sabor únic. Perfecte per ser gaudit en una tarda amb amics, barrejat en còctels o begudes. GRAU ALCOHÒLIC: 70%

Descripció sobre Absenta Rodnik's Cannabis Green

Absenta Rodnik's Cannabis Green

NOTA DE TAST:

  • Color: Verd intens.
  • Olor: Aroma a anís, cànnabis i absenta.
  • Sabor: És molt amarg i diferent a les absentes tradicionals.

PRODUCTOR: Beveland Distillers.

PAÍS: Espanya.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquesta absenta és un destil·lat a força d'absenta, llavors de cànem, anís i fonoll, aquestes herbes li atorguen a la beguda seu característic color verdós i la seva gran frescor. L'aroma a cànnabis és intens i per això l'alt contingut d'alcohol d'absenta gairebé no es nota. Els extractes de llúpol i donzell generen sensacions profundes i intenses al seu torn que l'aroma a cànnabis permet un viatge sensorial. La seva producció es porta a terme en tancs d'acer inoxidable on es fa servir una barreja d'herbes i plantes mediterrànies que es maceren suau i contínuament per obtenir un absenta de sabor únic. Perfecte per ser gaudit en una tarda amb amics, barrejat en còctels o begudes.

GRAU ALCOHÒLIC: 70%

Veure més

The Producer

Antonio Nadal Destilerías

Antonio Nadal Destilerías

Antonio Nadal Destilerías té el seu origen a Mallorca, el 1898, quan el seu fundador, Antonio Nadal Muntaner, decideix començar a produir industrialment, sempre amb mètodes artesans, els licors tradicionals de l'illa de Mallorca, utilitzant el seu vell alambí de coure que funcionava aleshores amb foc de llenya.

Més sobre el Productor

Opinions sobre Absenta Rodnik's Cannabis Green

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Other products from the distillery