Ouzo 12 1L

Ouzo 12 (Anís)

13,35€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

80,10€ + 6,95€ Enviament (3 - 4 díes)

160,20€ + 10,95€ Enviament (3 - 4 díes)

13,35/unitat

Enviament: Vinos Baco Tarifa plana de 4,95€ fins a 5 ampolles

Rebràs 0.18 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

T'agradarà saber que...

El ouzo és una beguda espirituosa típica que es consumeix en els casaments i altres celebracions de Xipre i Grècia i s'elabora a força de raïms madurs, alcohol i anís. Es creu que els seus orígens es remunten a la S. XIV quan els monjos de l'Athos van començar a elaborar el tsípuro, un aiguardent d'orujo. Una versió d'aquest aiguardent típic es saborizaba amb anís i, amb el temps, seria aquesta beguda la que va donar origen a l'ouzo.

D'entre els diferents ouzos que es troben a Grècia, el Ouzo 12 que et convidem a assaborir avui és el número u en el món. Nascut l'any 1880 a la Fassina Kaloyannis del "Barril Nº12", a què deu el seu nom, aquest ouzo manté fins al dia d'avui el exquisit sabor i el delicat aroma que el van convertir en el líder grec d'aquest tipus de begudes.

A la vista el ouzo és incolor, però, a l'igual que el donzell, quan l'hi barreja amb aigua, es torna lletós. Si vols gaudir-lo a l'estil grec, o complimentar als teus amics amb una versió grega de les tapes, les "mezes": petites safates de peix fresc, patates fregides, olives i formatge feta acompanyats d'una saborosa copa anisada . Veuràs com et converteixes en l'amfitrió ideal.

Fitxa tècnica · Ouzo 12

Categoria:Anís (Destil·lats)
Productor: Ouzo 12
Volum: 100cl Altres volums
Vol. D'alcohol: 38%
País: Grècia

Descripció · Ouzo 12

Ouzo 12 1L

NOTA DE TAST:

  • Color: El Ouzo 12 és incolor
  • Olor: Fresca i afruitada
  • Sabor: Dolç

GRAU ALCOHÒLIC: 40º

PAÍS: Grècia

Ouzo 12

Comprar Destil·lats Ouzo 12:

Opinions

Opinió destacada sobre Ouzo 12 1L

Passione Vino

Publicat el a les 12.31

4/5

Ouzo 12 1L

Alcohol: 38
Contingut: 1 l
L'ouzo és una beguda grega, i la seva història no és molt clara, però alguns diuen que el licor resultant de raki, una altra beguda alcohòlica destil·lada des dels temps de l'Imperi Otomà. preparació moderna de la beguda alcohòlica va començar a estendre després de la independència de Grècia en el segle XIX. Des de 1932 es va desenvolupar un procés de destil·lació destil·ladors de coure, aquesta tècnica s'ha convertit en l'estàndard de la producció de ouzo.

Més comentaris sobre Ouzo 12 1L

Raid Ibrahim

Publicat el a les 09.14

5 /5

Molt bé
J. O'neill

Publicat el a les 09.46

5 /5

excel · lent
Kosta Popchev

Publicat el a les 10.08

5 /5

Excel · lent
Veure més opinions sobre Ouzo 12 1L »

Resum de puntuacions

(27 opinions)
  • 5 estrelles
    22
  • 4 estrelles
    5
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4.8/5

Basat en 27 opinions »

Top Vendes Anís