Tendències:

França

Armagnac Dupeyron Millésime 1893

70cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Armagnac Dupeyron Millésime 1893 està elaborat per la família Ryst-Dupeyron, una de les cases més antigues d'Armagnac. Aquest Armagnac Dupeyron Millésime 1893 forma part d'una de les majors col·leccions de Millesimés d'Armagnac que existeixen, ja que abasta la major part de les anyades des de 1850. Des de fa 5 generacions, s'elaboren aquests destil·lats en els soterranis de la Maison en Condom, en ple cor de la regió d'Armagnac. Aquest Armagnac es caracteritza per les seves característiques aromes de pruna i vainilla, i el seu sabor contundent, rotund, que no necessita explicació. Ideal per consumir al costat d'un bon menjar, o amb un cigar pur.

Descripció sobre Armagnac Dupeyron Millésime 1893

Armagnac Dupeyron Millésime 1893

Armagnac Dupeyron Millésime 1893 està elaborat per la família Ryst-Dupeyron, una de les cases més antigues d'Armagnac.

Aquest Armagnac Dupeyron Millésime 1893 forma part d'una de les majors col·leccions de Millesimés d'Armagnac que existeixen, ja que abasta la major part de les anyades des de 1850.

Des de fa 5 generacions, s'elaboren aquests destil·lats en els soterranis de la Maison en Condom, en ple cor de la regió d'Armagnac.

Aquest Armagnac es caracteritza per les seves característiques aromes de pruna i vainilla, i el seu sabor contundent, rotund, que no necessita explicació. Ideal per consumir al costat d'un bon menjar, o amb un cigar pur.

Veure més

The Producer

Ryst Dupeyron

Ryst Dupeyron

Aquest és el Brandy més antic i millor del món. Aquest rar Armagnac combina força i elegància. Armagnac Dupeyron es guarda en bótes de roure durant tot el procés d'envelliment i només s'embotella just abans de ser enviat.

Més sobre el Productor

Opinions sobre Armagnac Dupeyron Millésime 1893

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Armagnac Dupeyron Millésime 1893:Puntua Armagnac Dupeyron Millésime 1893:

4 /5

El Armagnac Dupeyron són alts, durant 5 generacions, als soterranis de Condom, en la gran tradició. Les aromes de prunes, vainilla emergeixen d'aquests elixirs. Són alts esperits de la moda. Ells representen el epítom d'aigua de la vida. Consumir digestiu, acompanyat per una cigarreta.
Veure més
,

Armagnac Dupeyron Millésime

Opinions sobre altres anyades de Armagnac Dupeyron Millésime 189319971996

4/5

Aquest Armagnac Dupeyron 1997 de la verema en el color daurat mostrarà paladar tou Els seus aromes de mel a conèixer una passada perfecta al costat climatitzada vidre buit S que un cas de brandi al tast final digestiu captivador
Veure més

4/5

Aquest Armagnac Dupeyron 1996 de la verema en el color daurat mostrarà paladar afruitat Els seus sabors de coco bé revelen una bola buida climatitzada vidre de la mà que els actes s d'aiguardent clar per degustar digestiu
Veure més