Tendències:

Beu amb moderació

Uvinum és la major botiga on-line d'Europa de vins i destil·lats. Ens encanten el vi i els destil·lats, per això sempre recomanem beure amb moderació. Com més es gaudeixen les begudes és quan es prenen amb calma i saber fer.

Amb quina marida el vi?
Amb la família. Amb els amics. Amb els bons àpats. Amb els sopars de Nadal. Amb les paelles. Amb els casaments. Amb les tardes amb els companys de treball després d'una llarga jornada. Amb els divendres. Amb els caps de setmana a la muntanya davant un foc. Amb els caps de setmana d'estiu, en aquells capvespres que semblen no acabar mai. Amb els cunyats pesats. Amb els companys de col·legi a qui fa segles que no veus. Amb el teu ex. Amb la teva nòvia. Amb el teu nòvio. Amb els brindis per les arribades de noves personetes. Amb un llamàntol. Amb els ascensos. Amb els descensos. Amb les finals de futbol guanyades. Amb les finals de futbol perdudes. Amb l'estiu del 97. Amb Masterchef. Amb una hamburguesa. Amb tu. I, per descomptat, amb la moderació.

Amb què no marida el vi?
Amb la soledat. Amb les drogues. Amb els medicaments. Amb demà ho deixo. Amb els menors d'edat. Amb la depressió. Amb els malsons. Amb el cotxe. Amb una copa més i prou. Amb les barreges explosives. Amb els mals rotllos. Amb el mal humor. Amb la grip. Amb les males ratxes. Amb l'insomni. Amb l'estrès. Amb els accidents de trànsit. Amb l'agressivitat. Amb les discussions. Amb el cansament. Amb les presses. Amb l'estómac buit. I tampoc amb l'excés.

Beu amb el cap

Hi ha moltes coses amb les que el vi marida bé i altres amb què no tant. Aferra't a les primeres; fuig de les segones. La moderació serà sempre la teva millor aliada a l'hora de beure i gaudir d'una copa de vi o de qualsevol altra beguda espirituosa. Beu sempre en positiu i mai més del que recomanen organitzacions com Wine in Moderation o l'OMS: la bellesa de beure és fer-ho amb cap.