10 mercats ecològics que no et pots perdre

 TAGS:undefined

L’estil de vida ecològic sembla que es consolida i, més enllà d’una moda, es porta tot allò saludable. Els aliments de proximitat inunden aparadors en botigues i mercats. Tot seguit farem un repàs a alguns dels mercats ecològics que no et pots perdre.

1. El mercat de La bona vida, a Madrid, és un dels millors per a aquells que prefereixen vins ecològics i productes casolans.

2. De la capital anem cap a Barcelona, on els mercats de tot tipus omplen carrers i places els caps de setmana. En aquest cas, destaquem el d’Avinguda Diagonal, que sol tenir lloc cada divendres. Es diu MerCAT Ecològic, i hi trobaràs productes de la terra sempre ecològics.

3. A València, el Mercat Ecològic de Godella té lloc els dissabtes de 9 a 14 h a la Plaça de l’Ermita. Productes variats i aliments de km 0 són els protagonistes.

4. A Vigo també hi ha aquesta classe de mercats. El bon menjar de Galícia arriba aquí a la seva màxima expressió. Durant el segon i l’últim dissabte de cada mes, al lloc de la presó vella de Tui se celebra el Mercado da Verdura de Tui amb l’horta gallega com a principal protagonista.

5. Valls, a Tarragona, ofereix diversitat de productes a les seves botigues; i si busquem un mercat d’aquestes característiques, aquí també el trobarem. És el Mercat agroecològic i de varietats locals, un lloc amb productes locals, receptes de sempre i moltes activitats.

6 i 7. A Bermeo, Biscaia, destaquen dos mercats. D’una banda, la Feria del Pescado, que té lloc al mes de maig, amb peix de tota mena, i el Mercat del dia de Santa Eufemia, que sol celebrar-se al setembre, amb productes ecològics i una gran quantitat de parades per poder comprar.

8. I no marxem del nord. A Galícia, concretament a la Corunya, Mercanatura és un dels mercats més coneguts en temes ecològics i artesanals.

9. A Buenavista del Norte, Tenerife, també es pot anar de mercats ecològics. En aquest cas, destaca el mercat de l’Agricultor, que cada dissabte reuneix diferents productors que ofereixen els millor de l’horta.

10. I prop de Barcelona, a Montgat, el Mercat Ecològic i Artesà sol organitzar-se el tercer dissabte de cada mes, a la Plaça Mallorquines.

 TAGS:Espelt Solivent Ecològic 2014Espelt Solivent Ecològic 2014

Espelt Solivent Ecològic 2014

 

 

 TAGS:Binigrau Ecologic 2013Binigrau Ecologic 2013

Binigrau Ecologic 2013

 

 

Foto: NWY69

Feu un comentari 10 mercats ecològics que no et pots perdre