7 bars on prendre bon vi a Londres

 TAGS:undefined

Londres és una de les ciutats més multiculturals que existeixen i ofereix bars i restaurants de diferents disciplines. A més de la cervesa, has de saber que a Londres es beu bon vi i això és gràcies a productors de diversos països que fan possible que els seus vins arribin a locals d’oci. De manera que si estàs de viatge a Londres o vius allà, ja pots anar a aquests bars que et recomanem:

  1. Vinoteca. Molt popular, trobarem vins de referències franceses, italianes i espanyoles. A més, es realitzen tasts i altres esdeveniments.
  2. Cork & Bottle. Està situat en una zona de molt oci i dels teatres de Londres, pel que se sol omplir de turistes que prenen vi abans o després de les representacions. Bona selecció de vins i menjar.
  3. Fortnums 1707. Al mateix Picadilly, compten amb una excel·lent selecció de vins a bons preus i tenen botiga per comprar-los. Tanquen bastant tard, per beure vi quan a un li vingui de gust.
  4. Troubadour Wines. Agrupa una botiga de vi i bar amb restaurant inclòs. Pel que fa als vins, hi ha de diversos països, des de l’Argentina, Itàlia i França.
  5. Willy’s Wine Bar. Si vols un «fish and chips» de qualitat, aquest és el lloc on has d’anar. I a més el podras regar amb els vins de la seva carta, tant blancs com negres. Una cosa que està agradant molt últimament als britànics.
  6. Bar Pepito. És un dels bars espanyols de gran reconeixement a Londres. És de temàtica andalusa, pel que pots deduir que les tapes són el seu fort. Per beure, doncs això, vins de xerès i d’altres comunitats espanyoles.
  7. Sager + Wilde. És el lloc indicat per a un bon refrigeri acompanyat de bons vins. Embotits, formatges i d’altres amb pa, i diversitat de vins de diversos països.

 TAGS:Amic Clos D'Agon 2011Amic Clos D’Agon 2011

Amic Clos D’Agon 2011

 

 

 TAGS:Ulls Negres 2014Ulls Negres 2014

Ulls Negres 2014

 

 

Feu un comentari 7 bars on prendre bon vi a Londres