8 còctels amb vi per celebrar l’arribada del bon temps

 TAGS:undefined

Et ve de gust un còctel a base de bon vi? Avui et proposem les següents idees. A veure què et semblen!

1. Amb cola: si ets amant del vi negre però vols prendre una beguda diferent per sortir de la rutina, prova a afegir-li una part de cola en la mateixa proporció. Aquest còctel és anomenat Kalimotxo. Completa la preparació amb una mica de gel i unes gotes de suc de llimona.

2. Amb aigua amb gas: si barreges 1 part d’aigua amb gas i 2 parts de vi ben fred, pots obtenir un còctel ideal per refrescar les teves tardes. Completa amb un rajolí de suc de llimona i gel.

3. Amb fruites i brandi: una altra manera de donar-li un gir inesperat al teu vi és barrejar 4 tasses de vi amb 1 o 2 tasses de fruites picades a daus petits, 2 cullerades de conyac, 2 cullerades de xarop de goma i una mica d’aigua amb gas.

4. Amb rodanxes de pinya: ja sigui vi blanc, rosat, escumós o negre, afegir-li unes rodanxes de pinya a la vora de la copa, sempre dóna dolçor i atractiu a la teva beguda.

5. Amb meló: afegeix a qualsevol vi blanc o rosat una mica de meló tallat a daus petits, decora amb una rodanxa de llimona i empolsa una mica de menta fresca abans de servir.

6. Amb llimonada: per transformar un avorrit vi blanc en un còctel deliciós, afegeix a la teva copa parts iguals de llimonada i vi blanc. Finalitza amb una mica de gel picat i aigua amb gas.

7. Amb nèctar: si vols improvisar un Bellini, afegeix un rajolí de nèctar de fruites al teu vi. Si no tens escumosos pots elaborar-lo igualment i finalitzar amb una mica d’aigua amb gas.

8. Granissat: si vols preparar unes postres amb licor ràpides i senzilles que alhora serveixin com a còctel a les tardes caloroses, barreja una tassa de vi i dues cullerades de xarop. En treure’l de la nevera tindràs un granissat deliciós.

 TAGS:Jean Leon 3055 Chardonnay 2015Jean Leon 3055 Chardonnay 2015

Jean Leon 3055 Chardonnay 2015

 

 

 TAGS:Perfum de Vi Blanc 2015Perfum de Vi Blanc 2015

Perfum de Vi Blanc 2015

 

 

*Imatge: Max (Flickr)

Feu un comentari 8 còctels amb vi per celebrar l’arribada del bon temps