Barcelona s’omple de vins de l’Empordà

Per Cèlia Rodríguez

 TAGS:undefined

Barcelona espera aquest 18 d’abril la fira Arrels del Vi. Aquesta fira vitivinícola de vins de l’Empordà se celebrarà enguany per primera vegada a Barcelona, i mostrarà els vins amb denominació d’origen Empordà i també alguns del millors tasts de la gastronomia empordanesa.

Per a Dominic Abernethy, organitzador de l’esdeveniment junt a Tess Oriol i Carlos Krauel, “el nostre objectiu és presentar els vins de la DO Empordà, l’oferta agroalimentària empordanesa i la Ruta del Vi DO Empordà als barcelonins, que tindran una oportunitat única de descobrir i comprar a preu de celler veritables joies vinícoles, de vegades, difícils d’aconseguir en distribució tradicional “.

Així, la fira Arrels del Vi comptarà amb 18 cellers de la denominació d’origen Empordà que presentaran varietats de vi de gamma alta. També comptarà amb la presència de diversos cellers de la regió francesa del Rosselló i de diversos productors agroalimentaris de l’Empordà. 

Alguns dels cellers de la denominació d’origen Empordà que participaran en l’esdeveniment són Cellers Mas Vidal, Castell de Peralada, Celler Arché Pagès, Celler Can Sais, Celler Hugas de Batlle, Celler Martí Fabra, Celler Martín Faixó, Celler Mas Eugeni, Cellers d ‘en Guilla, Cooperativa Agrícola de Garriguella, Empodàlia, Mas Llunes, Pere Guardiola, Roig Parals, Terra Remota. Entre els cellers francesos hi haurà Albera-Nayanadei, Domaine Singla, Domaine Treloar, Mas Molins i Domaine Comelade.

Així mateix, hi haurà degustacions dels formatges de Mas Marcè, de l’Oli Serraferran, d’anxoves de l’Escala, de la mel dels Abellaires Empordanesos, de la carn del Gremi del Carnissers de Girona, del Pa de Tramuntana i bunyols típics de l’Empordà del flequers de la zona, a més d’un showcooking de botifarra dolça.

Per fer honor a la tradició la fira vitivinícola Arrels del Vi també celebrarà la seva vuitena edició a Sant Martí d’Empúries aquest 23 i 24 de maig.

 TAGS:Ctònia 2012Ctònia 2012

Ctònia 2012

 

 

 TAGS:Floresta Crianza 2011Floresta Crianza 2011

Floresta Crianza 2011

 

 

 TAGS:Cresta Rosa PremiumCresta Rosa Premium

Cresta Rosa Premium

 

 

Tambien te puede interesar

Deixa un comentari