Bars a on podràs anar amb el teu gos a Barcelona

 TAGS:undefined

A Barcelona és possible anar amb el teu gos tranquil·lament a prendre alguna cosa al bar que et vingui de gust. Bé, que et vingui de gust i que deixin entrar gossos (sempre lligats), ja que l’Ordenança Municipal estableix que és l’amo del local qui estableix si poden entrar-hi o no gossos. Dit això, a continuació presentem alguns dels bars als quals es pot anar a menjar tapes amb la nostra mascota.

El Filferro

Anar a passar un dia de platja amb el teu gos i després prendre unes canyes és una perfecta proposta per a un cap de setmana. Aquest bar està situat a la Barceloneta i s’hi pot trobar un bon vermut, a més de delicioses tapes.

Sasha Bar

La zona de Poble Sec gaudeix de bona fama i està de moda. Entre els seus nombrosos bars, trobem el Sasha Bar, on podem anar amb el gos mentre degustem una tapa, un entrepà, una taula d’embotits o un Gin-Tònic.

Fàbrica Moritz

Un lloc tan conegut com la Fàbrica Moritz és “pet friendly”, és a dir, que un pot anar perfectament amb el seu gos a prendre cerveses, beure vins i degustar les seves tapes. És un local ampli, així que el gos té zones diferents per veure i descobrir, a més de poder dinar o sopar, gràcies a estar obert durant tot el dia.

Bar Lobo

Aquest conegut bar del Raval ofereix tapes, hamburgueses i molt més. Disposa d’una terrassa que gairebé sempre està plena en la qual podem estar amb el nostre gos, tant dins com fora.

Bar Ramon

És tot un clàssic de la zona de Sant Antoni, que sembla que ara torna a ressorgir. No es pot reservar i gairebé sempre està ple, especialment per sopar. Aconsellem anar-hi aviat i gaudir del seu vermut. Les tapes són bones i hi ha una gran varietat de plats.

 TAGS:El Gos 2015El Gos 2015

El Gos 2015

 

 

 TAGS:Clos del Gos 2014Clos del Gos 2014

Clos del Gos 2014

Feu un comentari Bars a on podràs anar amb el teu gos a Barcelona