Canvis en el consumidor de vi en pocs anys

 TAGS:undefined

El mercat gastronòmic avança a grans passes i ara els consumidors s’han tornat més exigents. És una cosa que està passant també per als amants dels vins, vegem com ha canviat el consumidor en aquests últims anys.

  • No val qualsevol cosa. Amb motiu d’una sobresaturació d’informació en pocs anys, els nous consumidors de vi i els de sempre són cada vegada més exigents i saben bé el que volen, de manera que demanden qualitat i professionalitat.qualitat i professionalitat.
  • Nous consumidors. Amb l’aparició de les xarxes socials i els blocs, han sorgit nous consumidors de vi online que es deixen guiar pels comentaris dels consumidors a les xarxes socials i a Internet en general. No és siguin grans coneixedors dels vins, però van aprenent. Sol ser un públic majoritàriament jove que, encara que poc consumidor de vi, sí demanda noves anyades i denominacions menys conegudes gràcies al seu contacte diari a la Xarxa.
  • On compren vi. Segons estudis de SymphonyIRI, quan arriba el moment de comprar vins, els consumidors ja no només van a cellers o llocs especialitzats, sinó que la gran majoria compren vi de qualitat en supermercats i hipermercats en primer lloc, seguits d’establiments especialitzats, economats, cooperatives i altres formes comercials, per aquest ordre.
  • On es consumeixen. També ha canviat d’alguna manera el lloc en el qual els consumidors beuen vi. Del restaurant s’ha passat a les tavernes i cellers de barri, bars, tasts i llocs d’oferta en experiències gastronòmiques als marketplaces de vins, que aporten la seva saviesa en vins per a comprar al moment.
  • Bevedors d’etiquetes. Al banda, han aparegut consumidors que no entenen de vins com a tal i que bàsicament, segons alguns cellerers, són considerats bevedors d’etiquetes, ja que demanen un vi només perquè procedeix d’un reconegut celler o denominació o surt a tots els mitjans.

 TAGS:Les Cousins L'Inconscient 2013Les Cousins L’Inconscient 2013

Les Cousins L’Inconscient 2013: En boca es presenta sedós i amb cos. Bona sensació tànica i acidesa refrescant. Final llarg i persistent

 

 

 TAGS:Nita 2013Nita 2013

Nita 2013: un vi suau, afruitat, de final llarg.

 

 

Feu un comentari Canvis en el consumidor de vi en pocs anys