Casament a la vista? No descartis el vi com a regal!

 TAGS:undefined

Un regal una mica més original que els obsequis de sempre en els casaments són els vins. Podem sorprendre als nuvis i aquests als convidats amb vins nous, vins de diferents denominacions, d’aquells que ningú ha provat encara i fins i tot sets o packs més originals.

Miniatures de vi. Per tal d’aportar varietat, es pot obsequiar als convidats a la cerimònia amb diverses miniatures de vins, que solen ser ampolles d’uns 50 cl, de diverses regions. Així poden tastar una mica de tot, tant en negres com en blancs. És un regal no esperat i que sol agradar a tots els comensals.

Vins amb premi. També es poden regalar aquelles ampolles dels millors vins que han obtingut algun premi i són reconeguts pel seu prestigi. No tenen perquè ser cars, ja que alguns d’aquests vins destaquen per diferents raons. És important posar-ho a la targeta de l’obsequi.

Packs d’ampolles i copes. Els packs de regal són també preuats pels convidats. Un regal perfecte són els packs de mini ampolles amb les seves dues copes de vi a joc.

Vins de la zona. Per regalar qualitat dins de la província en què es casen els nuvis, els cellers del lloc poden fer una selecció dels seus vins en petites mostres per fomentar les DO de la zona.

Ampolles de disseny. Una altra forma original és oferir disseny. Sí, el vi ha de ser de qualitat, però el que ha de ser diferent és el packaging de l’ampolla, amb etiquetes diverses i colors cridaners.

Ampolles personalitzades. Perquè els familiars se’n duguin un bon record, les ampolles de vi es poden personalitzar. És a dir, demanar el vi més li agradi a la parella protagonista de l’enllaç, i aplicar el disseny que vulguin amb l’etiqueta amb els seus noms i fotos.

 TAGS:Clos Mogador 2013Clos Mogador 2013

Clos Mogador 2013: equilibrat amb més complexitat que que en nas, un final llarg amb sensacions de regalèssia i cognac.

 

 

 TAGS:Finca Dofí 2011Finca Dofí 2011

Finca Dofí 2011: elegant, saborós, varietal, carnós, persistent, retronasal torrat, fruita i fusta.

 

 

Feu un comentari Casament a la vista? No descartis el vi com a regal!