Com triar un rom per regalar

 TAGS:undefined

De vegades no hi ha res millor que triar una beguda d’alta qualitat i gustosa per obsequiar. Lluny dels típics regals, una mica impersonals, si sabem que l’afortunat aprecia la gastronomia i la beguda, segur que un bon rom l’impressionarà.

Una primera apreciació és triar el tipus de rom. Per exemple, el blanc, de color més aviat groguenc, és menys fort i més afruitat a diferència d’altres varietats. La prestigiosa marca Bacardi començà el seu camí amb aquest tipus de rom, bàsicament per acontentar determinats paladars d’algunes zones dels Estats Units que volien una beguda més aviat suau. Així que per a una persona a la qual no li agraden els sabors forts, és el tipus de rom indicat.

El rom fosc o marró sol ser indicat per a paladars més exigents, que ja en saben sobre la diversitat de tipus de rom. Els sabors característics són de fusta, a fruites fortes o bé a fumats. Són els de més gran qualitat i coneguts, i molts romanen durant més temps en bóta. Potser menys conegut, també podem optar per regalar un rom especiat. No és el “Ferrari dels roms”, però va molt bé per combinar-lo amb altres begudes, com ara refrescs, i és una mica més original.

Si no entenem molt de roms i volem regalar un de qualitat, llavors hem de fixar-nos en determinats paràmetres. D’una banda, el color, ja que si és més fosc vol dir que ha estat durant més temps en bóta. Ha de ser alhora transparent i translúcid. Mentre que l’olor ens ha de recordar a fusta, cafè i xocolata. En boca, ha de tenir un sabor una mica amarg, dolç, salat… és bo sol i també en combinats i ha de ser servit en copa de conyac.

 TAGS:Havana Club 15 AñosHavana Club 15 Años

Havana Club 15 Años: suau, refrescant, summament fruiter, que lluny d’agredir sembla acariciar.

 

 

 TAGS:Ron Barceló ImpérialRon Barceló Impérial

Ron Barceló Impérial és el rom Premium preferit a la República Dominicana, i guanyador de diversos premis internacionals

 

 

Feu un comentari Com triar un rom per regalar