El consum moderat de cervesa aporta nutrients i és font d’antioxidants naturals

 TAGS:undefined

Ja hem comentat en alguna ocasió les bondats de la cervesa, sempre amb un consum moderat, però cada vegada hi ha més estudis que ho ratifiquen. En aquest cas és la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària (Semergen) que ha publicat una investigació on es planteja quins tipus de beneficis sobre la salut ofereix el consum moderat de cervesa. Aquestes són les conclusions:

Nutrients: Una de les característiques és la seva capacitat per aportar tota classe de nutrients i compostos bioactius que poden ser beneficiosos per a la salut. Ens ofereix més energia i pot ser recomanable per a persones que tenen la tensió una mica baixa.

Protector cardiovascular: De l’estudi també es desprèn que el consum moderat de cervesa té un efecte protector cardiovascular, protegint a les persones que puguin tenir risc de patir malalties relacionades amb el cor.

Antioxidants: La cervesa és una bona font d’antioxidants naturals, un fet que facilita la protecció de l’organisme.

Baix contingut calòric: Els propis metges d’aquest estudi afirmen que la cervesa és fermentada en baixa graduació i com a tal té un baix contingut calòric.

Vitamines: A més, la cervesa, gràcies al seu procés d’elaboració i la quantitat de nutrients que porta, conté vitamines, polifenols, fibra, minerals i hidrats de carboni. Els metges han reconegut que tot això la inclou dins de la tan sana dieta mediterrània. El que sí que s’ha recalcat és que el seu consum ha de ser moderat i que per ser saludable, el consum ha d’anar acompanyat d’una bona alimentació i d’un estil de vida saludable.

 TAGS:AlmogaverAlmogaver

Almogaver

 

 

 TAGS:Moska de Girona RossaMoska de Girona Rossa

Moska de Girona Rossa

 

 

Feu un comentari El consum moderat de cervesa aporta nutrients i és font d’antioxidants naturals