Estàs embarassada i t’agrada el vi? Aquest article és per a tu

 TAGS:undefined

Per tots és sabut que les embarassades no poden beure alcohol durant la seva etapa de gestació. Per sort per a les pre-mares, però, avui ja poden provar aquest sabor i delectar-se amb una copa de vi gràcies als vins sense alcohol que, en contra del que pot semblar, reprodueixen fidelment el sabor característic d’aquesta gran beguda.

Pensant en les embarassades que estimen el vi, un empresari dels Estats Units ha creat una nova gamma de vi, anomenada setembre Months (9 mesos), que segons The Drink Business té el ferm propòsit que les embarassades puguin també celebrar amb els altres i oferir amb bon vi.

Aquest vi, un negre escumós no alcohòlic, s’elabora amb raïms conreats al sud d’Austràlia, el suc dels quals es manté a 0°C per evitar la fermentació abans de ser filtrat, pasteuritzat i carbonatat.

La gamma que compon el vi 9 mesos compta amb ampolles de vi negre i de vi blanc, elaborat a base de Muscat, i el seu preu és d’unes 11 lliures cada ampolla. El seu disseny i empaquetat és bell i elegant, i s’adapta perfectament a altres classes de vi escumós.

L’auge del vi sense alcohol

Aquesta marca de vi és només un exemple de les moltes que estan proliferant en el món dels vins sense alcohol. Segons Nielsen, les vendes de vi sense alcohol en els EUA han augmentat un 5,6% en l’últim any. Un mercat en expansió que està marcant un ritme una mica diferent a la cultura vinícola i fa que molts productors s’estiguin plantejant en elaborar vins tradicionals i altres sense alcohol.

La cultura per la salut i evitar l’alcohol en tots els aspectes ha fet que els consumidors canviïn les seves pautes poc a poc i trien begudes més saludables. El vi és una d’aquestes begudes per excel·lència, per la quantitat de beneficis que ens aporta, i ara hi ha qui ho prefereixen sense res d’alcohol, cosa que poden obtenir molt fàcilment.

Alguns dels vins sense alcohol que pots prendre amb només un clic són els següents:

 

 TAGS:Natureo Blanco 2013Natureo Blanco 2013

Natureo Blanco és un vi blanc sense alcohol ideal per a madirar amb marisc, peix, arrossos, canapés i aperitius. 

 

 

 TAGS:Eminazero BlancoEminazero Blanco

Eminazero Blanco és un vi blanc sense alcohol elaborat a Castilla y León.

 

 

 TAGS:SandaraSandara

Sandara és un vi de cellers Vicente Gandia i amb DO de València.

Feu un comentari Estàs embarassada i t’agrada el vi? Aquest article és per a tu