Hamburgueses gourmet: suma i segueix

 TAGS:undefined

De les hamburgueses vistes com menjar ràpid s’ha passat a les hamburgueses gourmet, tota una tendència que no passa desapercebuda en bars, restaurants i cellers. L’hamburguesa ha estat des de sempre un àpat tradicional, que s’ha donat als més petits en ser més tendra i sucosa. Ara, afortunadament, no només es troben hamburgueses de diferents sabors sinó que es barregen amb nous ingredients per experimentar en textures i més. El millor d’això és que es realitzen també maridatges amb begudes, com les hamburgueses amb gintònic.

Ecològiques. Sí, el concepte “verd” sembla assentar-se i cada vegada hi ha més gust dels consumidors en cuidar-se i pensar en què es menja. En qüestió d’hamburgueses, n’hi ha de carn de vedella ecològica, que se sol servir amb altres ingredients també “sans”: pebrots, formatges especials, salses suaus…

Mini hamburgueses diferents. Les gourmet són un tipus d’hamburgueses que volen escapar del menjar ràpid i algunes són d’autor. Així, la gràcia és tastar-ne de diferents, i oferir miniatures ens serveix per experimentar. Les mini hamburgueses, siguin o no amb pa, permeten menjar gran varietat d’aquestes, que poden portar des de ceba fregida a parmesà, passant per salmorejo o olives farcides.

La salsa, el secret. Algunes d’aquestes hamburgueses gourmet destaquen per les seves salses. A les maioneses de sempre i les mostasses, se sumen ara saboroses vinagretes, com les mostasses amb mel, les cremes de formatges, les de pesto… tot val per ser creatius i elaborar una salsa artesanal que inspiri als paladars i combini, és clar, amb l’hamburguesa.

Pans artesans. Es busca allò que sigui de qualitat, ja no serveix qualsevol tipus d’hamburguesa, ni de pa, necessitem pans de sabors, fins i tot de colors com ha passat en alguns països. En tot cas, el pa ha de ser d’alta qualitat, saborós, amb llavors i tocs especials per donar a l’hamburguesa l’aire gourmet que volem.

I per beure? A més de la proposta de gintònic, nosaltres també et recomanem els següents vins… Segur que t’agradaran!

 TAGS:Jardins Negre 2015Jardins Negre 2015

Jardins Negre 2015

 

 

 TAGS:Perfum de Vi Blanc 2015Perfum de Vi Blanc 2015

Perfum de Vi Blanc 2015

 

 

Feu un comentari Hamburgueses gourmet: suma i segueix