Juego de Tronos, Los Soprano… quin és el vi de la teva sèrie preferida?

 TAGS:undefinedEn els últims anys la televisió ha pres el relleu del cinema pel que fa a la qualitat i popularitat de les seves produccions, i això es reflecteix també en l’àmbit de la cultura popular i, com no, també en el món del vi, que es reinventa constantment buscant noves maneres de seduir els consumidors.

En aquest sentit, són ja diversos els productors de vi que, inspirant-se en les sèries de més èxit, estan llançant al mercat vins “temàtics”, com per exemple els “Wines of Westeros” (“Vins de Ponent”), basats en la coneguda sèrie de la HBO “Game of Thrones”.

Aquesta gamma de vins produïda per la companyia australiana Common Ventures consisteix en 12 varietats denominades d’acord a les diverses famílies i personatges de la producció televisiva, amb un disseny minimalista i diferents varietats de raïm utilitzades en la seva elaboració, com Sauvignon Blanc, Pinot Noir , Shiraz, Chardonnay, Merlot

També clàssics de l’animació com “Els Simpson” tenen les seves ampolles dedicades, en aquest cas un mer concepte gràfic, realitzat pels dissenyadors Constantin Bolimond i Dimitry Patsukevich, que han adaptat els traços de Marge i Homer Simpson a la forma de les típiques ampolles “bordolesas”. Encara que sabem que els personatges de la veterana sèrie nord-americana tenen més afició per la cervesa, estem segurs que no despreciarían un tast d’aquests vins.

I per acabar, ficció de la bona, amb “Els Soprano” com a protagonistes. Malgrat que la sèrie va emetre els seus últims capítols ja fa alguns anys, encara és possible aconseguir les diferents varietats dedicades als seus protagonistes, amb preus que oscil·len entre els 10 i els 30 dòlars i elaborats a partir de raïms com el Chianti, Pinot Grigio o Pinot Noir, que ens faran sentir com si estiguéssim sopant al restaurant d’Artie Bucco, escenari de moltes de les aventures dels mafiosos italoamericans.

 TAGS:Castiglioni Chianti 2010Castiglioni Chianti 2010

Castiglioni Chianti 2010

 

 

 TAGS:Bolla Pinot Grigio Delle Venezie 2014Bolla Pinot Grigio Delle Venezie 2014

Bolla Pinot Grigio Delle Venezie 2014

 

 

Feu un comentari Juego de Tronos, Los Soprano… quin és el vi de la teva sèrie preferida?