Les 5 millors botigues per comprar vi a Barcelona

Per Marta Burgués

 TAGS:undefined

A Barcelona hi ha diverses botigues per poder comprar vi, que ofereixen des de referències catalanes fins a DO de tot el món, i fins i tot la possibilitat de fer tasts al mateix local.

El Celler de la Boqueria. Al mateix mercat de la Boqueria, aquest establiment compta amb vins d’infinitat de marques, tant d’Espanya com de fora, a més d’oferir també una bona selecció de licors. El millor és que hi ha ampolles de tots els preus: des de 4 euros fins a 100. A més ens trobem amb la màgia d’aquest mercat, el més famós i visitat de la ciutat, on podrem recórrer les seves parades i comprar productes d’alta qualitat.

Sexy Wine. Situada al Raval, aquesta botiga de nom seductor ofereix vins no molt cars i de bona qualitat. Un lloc petit amb referències que no solen passar dels 15 euros i on t’atenen amb amabilitat.

Vinacoteca. En ple Eixample, aquest celler compta amb tota classe de begudes, centrada, per descomptat, en el vi i el cava. Però si un busca un licor també pot comprar-lo. Pel que fa a vins, hi ha moltes denominacions d’origen, amb ofertes i preus de tota mena. Es realitzen, al mateix temps, cursos i tastos per poder conèixer més sobre el vi en tot el seu esplendor.

L’Ànima del Vi. Especialitzada en vins naturals, aquesta botiga situada al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera farà les delícies dels amants dels vins naturals, amb referències d’Espanya, França i Itàlia. Un lloc on deixar-se caure no només a comprar vi sinó a prendre una copa.

Celler de Gelida. És una de les més antigues (1895) i està situada al barri de Sants. Presenta 3.500 referències de vi amb preferència per les DO catalanes. I també té altres licors típics de Catalunya, com la famosa ratafia, les aromes de Montserrat o el de Rupit.

I, per descomptat, ja saps que a Uvinum t’oferim el servei de recollida a botiga a Barcelona, de manera que tens milers de referències al teu abast per comprar des de la web i recollir-les a botiga física si et va millor.

 TAGS:Perlat Syrah 2013Perlat Syrah 2013

Perlat Syrah 2013

 

 

 TAGS:Recaredo SubtilRecaredo Subtil

Recaredo Subtil

 

 

Tambien te puede interesar

Deixa un comentari