Més vi i… millor vida sexual

 TAGS:undefined

Què millor manera de començar l’any que amb una bona notícia? No res. I és que resulta que beure vi, a més de tenir múltiples beneficis per a la salut, pot ajudar a millorar la salut sexual de les dones.

Això es desprèn de l’estudi de Ricardo Bartoletti i Nicola Mondaini, doctors de la Universitat de Florència, que van realitzar una investigació segons la qual el consum moderat i freqüent de vi té relació directa amb una millor salut sexual femenina.

Segons aquest estudi, beure vi amb moderació, a raó d’1 o 2 copes diàries, genera desinhibició i relaxació a les dones.

Per a l’estudi realitzat es van utilitzar les respostes d’aproximadament 1.000 dones italianes, entre 18 i 50 anys d’edat, entre les quals hi havia tant dones abstèmies com a dones que bevien vi de manera moderada i freqüent.

La investigació, efectuada amb l’objectiu de mesurar l’índex de funcions sexuals femenines (és una mesura utilitzada en altres estudis científics per a l’estudi de la sexualitat femenina que inclou qüestions com la vida sexual, el desig, l’interès, la lubricació, l’orgasme, la satisfacció en les relacions o el dolor durant la trobada íntima), va donar com a resultat que les dones que beuen entre 1 i 2 copes al dia van presentar majors índexs de desig sexual en comparació amb les altres dones del grup.

Amb aquests resultats els metges van concloure que “hi ha una relació potencial entre la ingesta de vi i una millor sexualitat”, donant com a resultat la hipòtesi que els components químics del vi poden aconseguir augmentar el flux de sang cap a les zones erògenes del cos, afavorint així l’estimulació de les funcions sexuals.

Mondaini va indicar que el vi negre “fa que les dones es sentin més relaxades i que el seu cos reaccioni millor als estímuls sexuals”, i suggereix que la dieta mediterrània, que inclou una mica de vi, pot ajudar a millorar la salut i la vida sexual.

 TAGS:El Senat del Montsant 2013El Senat del Montsant 2013

El Senat del Montsant 2013

 

 

 TAGS:Etim Syrah 2006Etim Syrah 2006

Etim Syrah 2006

 

 

Feu un comentari Més vi i… millor vida sexual