Un nou estudi revela més beneficis del vi negre per al cor

 TAGS:undefined

Ja hi ha diversos estudis provats que manifesten que el vi negre és bo per al cor. Doncs ara hi ha més evidències dels seus beneficis i vénen de la mà del Departament de Ciències Biomèdiques Comparades de LSU, als Estats Units, on desenvolupen un nou stent que allibera antioxidants del vi negre lentament al llarg del temps, promovent la curació i prevenint la coagulació de la sang i la inflamació.

Els responsables d’aquest desenvolupament expliquen que subministrant antioxidants de vi negre durant l’angioplàstia convencional, es pot evitar l’acumulació de l’excés de teixit i que el vas sanguini es torni a estrènyer a mesura que guareix.

A més de l’stent, també estan en procés de desenvolupar un globus recobert amb els mateixos compostos per tractar bloquejos del flux sanguini a tot el cos en la malaltia de l’artèria perifèrica. Els globus recoberts de fàrmacs són un producte relativament nou i s’estan desenvolupant per ajudar els cardiòlegs intervencionistes a tractar les artèries que són difícils de tractar amb l’angioplàstia tradicional i els tractaments amb endopròtesi.

Com hem apuntat hi ha mes estudis que expliquen quines són les bondats del vi negre per protegir el cor. Una investigació que es va publicar a JAMA Internal Medicine va descobrir que el resveratrol no tenia relació amb les taxes de malaltia cardíaca, càncer i mort. També es va demostrar que les persones que beuen quantitats moderades d’alcohol en estudis controlats, independentment del tipus de beguda, tendeixen a presentar millors registres sanguinis.

Un estudi recent publicat per l’Institut Nacional d’Investigació del Vi d’Austràlia va posar de manifest que, amb moderació, hi ha un risc reduït de malaltia cardíaca, ja que les persones que beuen una petita quantitat de vi negre amb regularitat, especialment si la combinen amb aliments, tenen un 30% menys de risc de patir malalties del cor.

 TAGS:Flor del MontsantFlor del Montsant

Flor del Montsant

 

 

 TAGS:Terranova 2016Terranova 2016

Terranova 2016

Feu un comentari Un nou estudi revela més beneficis del vi negre per al cor