Relaxa’t i gaudeix del bon vi amb aquestes propostes (II)!

 TAGS:undefined

Seguint el post de la setmana passada, volem compartir amb tu algunes recomanacions més per relaxar-te, desconnectar i gaudir de bon vi. Avui et proposem més llocs on podràs practicar enoturisme, beure vi de qualitat i deixar-te cuidar amb uns bons massatges. Véns?

La vida, hotel vi spa

Enclavat a la Ribera del Duero, a la població de Aldeayuso, Peñafiel, s’alça aquest hotel que combina el benestar i el vi d’una manera especial. Per començar, podem veure un autèntic cup del segle XVIII, que ara està restaurat i s’utilitza com a saló on s’hi pot veure la premsa i diversos estris que s’empraven aleshores. També compten amb sales de tastos per provar diversos vins. A més a més, al restaurant podrem disfrutar dels vins amb un maridatge excel·lent.

D’altra banda, a la zona de massatge i spa, la vinoteràpia és la reina dels tractaments. S’hi utilitzen olis extrets de la llavor i la pell del raïm, amb els quals fan massatges, embolcalls i banys. Amb això depurem la pell i dotem a l’organisme d’equilibri i harmonia.

Hotel Convent Les Claras

Situat al centre històric de Peñafiel, a Valladolid, bressol de la Ribera del Duero, aquest lloc respira història. Totes les instal·lacions estan decorades amb un gust exquisit i ofereixen totes les comoditats. A més, al seu restaurant, la carta de vins és tota una referència. A l’spa hi destaquen la banyera d’hidromassatge, que permet fe una escuma a base de polifenols del vi; tractaments devinoteràpia completa i molt més.

Kinedomus, Hotel i spa

En aquest espai hi viuràs una experiència diferent. El Kinedomus, Hotel i spa, està situat a Aranda de Duero, a Burgos, i entre els seus tractaments destaca el tractament Bacus, que ens presenten de la mà de Aladinia. Consisteix en una vinoteràpia completa amb massatge relaxant, amb la finalitat que relaxar ment i cos gràcies als beneficis del vi. I tot això en un lloc privilegiat en el qual podràs allotjar-te com si es tractés d’un celler. A més, solen fer forces promocions, així que estigues alerta!

 

 TAGS:Sabaté i Coca Reserva FamiliarSabaté i Coca Reserva Familiar

Sabaté i Coca Reserva Familiar: elaborat amb Xarel·lo i Chardonnay.

 

 

 TAGS:La Garnacha Fosca del Priorat 2010La Garnacha Fosca del Priorat 2010

La Garnacha Fosca del Priorat 2010, un vi elaborat amb Garnacha per maridar amb arrossos, entrants, risotto, entre d’altres plats.

 

Relaxa’t i gaudeix del bon vi amb aquestes propostes!

 TAGS:undefined

L’enoturisme no solament engloba la visita de cellers i la degustació de diversos tipus de vi. Ara també pot combinar-se amb allotjaments diferents i spa o centres termals amb tractaments a base de raïm. Avui et proposem alguns llocs on podràs gaudir de bons vins i una estona de tranquil·litat. T’animes a descobrir-los?

Hotel Arzuaga

L’enoturisme pren vida en aquest lloc, gràcies al seu emplaçament, a la província de Valladolid, a Quintanilla de Onésimo, just al costat de Cellers Arzuaga Navarro. Aquí s’hi respira vi, concretament de la DO de la Ribera del Duero, i s’hi pot reposar gràcies a les instal·lacions de primer ordre, a més és clar de veure la vinya. Gràcies al seu spa, podem obtenir beneficis directes de la vinoteràpia i dels seus tractaments termals.

Quant a tractaments, s’intenta extreure el millor partit del fruit de la vinya, ja sigui mitjançant exfoliacions d’extractes de raïm o jacuzzis privats amb la millor degustació de vi.

Casa rural El Olmo

Per a qui prefereix un estil més rural i estar en contacte amb la natura, casa rural L’Olmo és el lloc indicat per descansar, però també per conèixer molt més sobre la cultura del vi. Enclavada a la localitat riojana de l’Rasillo de Cameros, a la serra de Cameros, aquesta casa rural ofereix tractaments de vinoteràpia i degustacions de vi de La Rioja. Gaudeix dels seus tractaments facials i els massatges amb oli de raïm.

Aigua Manil Spa

De tant en tant, tots necessitem relaxar-nos i desconnectar. A La Rioja, a més de bon vi, també ens hi ofereixen tranquil·litat. A l’Aigua Manil Spa de Calahorra podràs beneficiar-te de circuits spa i de tractaments de vinoteràpia mitjançant banys de vi, massatges amb oli de llavors de raïm o exfoliacions amb llavors de raïm triturat.

Què en penses? T’agradaria passar-hi les vacances d’estiu? T’animem a que ho descobreixis!

 

 TAGS:Muga Crianza 2010Muga Crianza 2010

Muga Crianza 2010 és un vi de La Rioja amb nombroses puntuacions que agradarà als amants dels clàssics de Rioja.

 

 

 TAGS:Arzuaga Reserva 2009Arzuaga Reserva 2009

Arzuaga Reserva 2009 és vi de bodegues Arzuaga on, a més de fer bon vi, ofereixen una sèrie de serveis per a disfrutar i relaxar-se.

 

Amb quins vins puc maridar el sushi?

 TAGS:undefined

El sushi és un dels àpats de moda gràcies al seu sabor i les qualitats nutritives que ofereix. I, per això, és important saber amb què maridar-lo. A continuació et donem alguns consells per maridar el sushi i ajudar-te amb la teva elecció. Bon profit i bon maridatge!

Vins blancs

Depenent del tipus de sushi que es mengi, encara que sol ser de peix cru, emprarem un vi diferent. Com que la majoria és de peix, la millor elecció és el vi blanc. Aporta la frescor necessària per al sushi i aromes fruiters intensos que, combinats amb l’arròs, la soja i el peix cru, intensifiquen el sabor de tota la barreja.

 TAGS:Flor de Vetus Verdejo 2014Flor de Vetus Verdejo 2014

Flor de Vetus Verdejo 2014 és un vi blanc jove elaborat amb raïm Verdejo pel celler Vetus.

 

 

Vins rosats

Així com els blancs, els rosats són també una molt bona elecció per acompanyar un plat de sushi. Aporten frescor i, tot i que a l’estiu és quan més es consumeix, aporten un toc de color i frescor.

 TAGS:Moustillant Rosat Brut 2012Moustillant Rosat Brut 2012

Moustillant Rosat Brut 2012: recorda a la fruita fresca del bosc, fresc i dolç, fantàstic per a l’estiu.

 

 

Vins negres

També els vins negres poden anar bé amb el peix cru. En tot cas han de ser joves, lleugers i amb una baixa concentració de tanins. Així, el millor són vins frescos, que casen bé amb els ingredients protagonistes del sushi.

 TAGS:Juan Gil 4 Meses 2013Juan Gil 4 Meses 2013

Juan Gil 4 Meses 2013: negre jove de la DO Jumilla amb 4 mesos de barrica de roure francès i americà. 

 

 

Varietats escollides

Entre les principals varietats d’aquests vins per prendre amb sushi destaquem l’Ull de llebre, la Verdejo o l’Albariño. En vins rosats, la Monastrell, la Chardonnay i la Sauvignon Blanc. Entre les negres, la varietat de Syrah és una de les més adients.  

 TAGS:José Pariente Sauvignon Blanc 2014José Pariente Sauvignon Blanc 2014

José Pariente Sauvignon Blanc 2014 és un vi blanc elaborat per Bodegas José Pariente, a la DO Rueda, amb raïms de la varietat 100% Sauvignon Blanc.

 

 

Altres recomanacions

A banda de les recomanacions citades abans, cal tenir en compte que els vins escumosos i els caves poden ser una altra fantàstica elecció. Si ens guiem per zones, també podem escollir des dels argentins Malbec, passant pels Pinot Noir de la Borgonya, els vins espanyols de Rueda, alguns rosats de la DO Jumilla o certs negres del Penedès.

 TAGS:Laforêt Pinot Noir 2011Laforêt Pinot Noir 2011

Laforêt Pinot Noir 2011: Joseph Drouhin és un vi de la DO Borgonya. 

 

El Penedès, a punt d’estrenar la seva ‘wine road’

 TAGS:undefinedUn total de dotze cellers del Penedès d’alguns dels municipis pertanyents a les comarques del Penedès i el Garraf s’han unit en una nova iniciativa per donar a conèixer les novetats al voltant del vi. 

Es tracta d’una carretera que recupera el traçat comercial que els romans utilitzaven per fer arribar els vins mitjançant aquestes carreteres. La iniciativa rep el nom de La Carretera del Vi i s’activarà el proper mes de juny, coincidint amb l’inici de l’estiu i de les vacances, per tal de ser més atractiva de cara a l’època estival.

Cal destacar que la carretera del vi del Penedès serà la primera Wine Road de l’Estat, en una iniciativa pionera dins la qual podem trobar alguns dels cellers de major prestigi i zones d’una alt valor per la cultura enològica.

El recorregut

Formada per diverses poblacions, té un recorregut total de 40 km i passa per les poblacions de Sant Martí Sarroca, Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedès, Olèrdola, Canyelles i Sant Pere de Ribes.

Els cellers

Aquesta iniciativa no seria possible sense la col·laboració dels cellers que formen la carretera del vi. Unes cellers que es poden visitar i que fa anys que s’erigeixen com a protagonistes de les regió del Penedès. En concret, hi participen els cellers de Mas Bertran Viticultors, Rovellats, Parés Baltà, Colet, Bodegues Torres, Heretat Mas Tinell, Pinord, Torreblanca, Finca Viladellops, Clos Lentiscus, Torre del Veguer i Puig Batet.

Què podem fer-hi?

Un dels objectius d’aquesta carretera és donar valor al patrimoni d’aquesta zona. Així, a més de les visites a cellers, podrem veure castells, cases modernistes, masies, paisatges de vinya i, per suposat, gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica. 

 

 TAGS:Petrea Chardonnay 2005Petrea Chardonnay 2005

Petrea Chardonnay 2005: vi de Mas Comtal elaborat amb Chardonnay (85%), Xarel·lo (15%)

Compra Petrea Chardonnay 2005

 

 

 TAGS:Parés Baltà Calcari 2014Parés Baltà Calcari 2014

Parés Baltà Calcari 2014: 100% Xarel·lo de vinyes ecològiques. 

 

Abans de votar, beu-te el cóctel del teu partit

 TAGS:undefined

Les eleccions municipals del 24 de maig de 2015 estan a tocar i n’hi ha que se les inventen totes. Fins i tot cóctels. És el cas de la cocteleria Glops la Tasca de la Seu d’Urgell, que ha creat una carta de còctels basada en les llistes que es presenten a les eleccions municipals. L’inventor ha estat Vicenç Mora, bàrman de la cocteleria, qui ha creat set còctels segons les tendències polítiques de cada partit i combinant elements molt diferents. La carta conté set còctels, tants com partits es presenten a les municipals del dia 24 de maig.

Diga’m de quin partit ets i et diré quin destil·lat et convé

Mora assegura que ha intentat crear còctels que representin els trets més característics de cada partit, “si són més frescos, més dinàmics o més conservadors, buscant l’essència de cada partit i la imatge que ens venen als ciutadans”.

El d’ERC, que ha renovat la llista, és un còctel “fresc”; el de la CUP, que és gent jove, és un còctel amb “trempera” (segons comenta el responsable és el que més èxit ha tingut: combina Cointreau, gerds, llimona i sal). CiU té un còctel “més conservador” i, en el cas del PP, s’ha jugat amb “els aires del mar”. El còctel de SI, una força que ningú esperava, és “sorprenent”. Iniciativa i Podem tenen un còctel “amb força” i el del PSC és un còctel “especial”, pels “problemes amb el PSOE i els canvis que ha patit”, ha explicat el bàrman a l’ACN. 

Si t’animes a tastar-ne un abans de diumenge, encara ets a temps d’anar fins a la Seu d’Urgell… Si no, sempre et queda l’opció d’invertar-te la teva pròpia versió del cóctel i, de pas, celebrar si els resultats electorals han estat o no del teu gust. Salut!

Imatges: Uvinum y Tomaz Stolfa

 

 TAGS:CointreauCointreau

Cointreau és triple sec de taronja, importat de França. Pres com aperitiu és un licor d’alta graduació, amb un toc únic i especial que es deu a la qualitat dels seus ingredients.

 

 

 TAGS:Lagavulin 16 AnysLagavulin 16 Anys

Lagavulin 16 Anys és un dels whiskies top vendes a Uvinum i un whisky de gran qualitat. 

 

 

 TAGS:Gin XoriguerGin Xoriguer

Gin Xoriguer és famosissím i molt recomanabe per fer la famosa pomada de Ses Illes. Pot ser un bon ingredient per al teu cóctel electoral!

 

 

Imatge: Grup Nació Digital

Beure vi ens fa més bells

 TAGS:undefinedJa des de l’època dels romans s’utilitzava el vi per embellir la pell. De fet, avui hi ha milers de tractaments porten les llavors del raïm per aconseguir una major oxigenació de l’epidermis i hidratació. Així, a més del beneficis del vi per a l’organisme, el vi ens fa més bells també per fora.

La idea s’ha estès fins als nostres temps, ja que en ple segle XXI diversos estudis demostren que el vi ens fa estar més atractius. L’últim és el que ha dut un grup d’investigadors del Regne Unit, que vinculen el consum d’alcohol amb un cert atractiu personal: beure vi fa que pugi l’atractiu. 

Primeres conclusions

Per realitzar l’estudi, es va fotografiar a les mateixes persones mentre estaven sòbries i just després d’haver consumit alcohol, per després decidir quina imatge era més atractiva per als altres.

Pel que sembla, el fet és que el vi provoca una vasodilatació directa, la mateixa que provoca el rubor de la pell quan estem excitats sexualment. En aquesta línea, les primeres conclusions de l’estudi estableixen que, a més a més de percebre als altres com a més atractius després de beure una mica de vi, la mateixa persona pot ser percebuda com a més atractiva. 

D’altra banda, l’estudi conclou que els rostres de les persones que, durant la investigació, van consumir una dosi moderada d’alcohol es perceben com a més atractius que els de les persones sòbries. Ara bé, si el consum havia estat molt elevat, el seu atractiu es reduïa. 

Sigui como sigui, nosaltres, com sempre, et recomanem que beguis un bon vi (i amb moderació!) perquè, et faci més o menys bell, segur que t’alegra el dia. Salut!

 

 TAGS:Agaliu 2012Agaliu 2012

Agaliu 2012

 

 

 TAGS:Petit Grealó 2009Petit Grealó 2009

Petit Grealó 2009

 

 

Imatge: Uvinum i Wikimedia Commons

Com maridar vi i gastronomia de la India?

 TAGS:undefined

El menjar picant i el vi poden portar-se molt bé si es fa de la manera adequada. Alguns vins potencien els diversos sabors i les espècies que sol haver-hi en aquest tipus de cuina; d’altres els tapen.

La cuina de la India és una de les més completes quant a sabors i aromes, i per això cal que vagi acompanyada d’un vi que en sàpiga treure tot el profit… Però no sempre és fàcil saber-ho, així que et proposem algunes idees que de ben segur t’ajudaran en aquest maridatge

Curris de peix

A la cuina índia trobem curri en carns de vedella, pollastres i peix. Per als plats de curri, podem optar pels vins blancs o, fins i tot els de tipus xacolí, l’especialitat del País Basc.

 TAGS:Txacolí Gorrondona 2012Txacolí Gorrondona 2012

Txacolí Gorrondona 2012: elaborat amb Ondarrabi Zuri, es un vi que anirà molt bé amb peix al curri.

 

 

Espècies índies

Els sabors de la cuina tradicional hindú es caracteritzen per tenir moltes espècies, com el coriandre, el comí o el fonoll. Les mescles són gustoses, tant en carns com en peixos, i poden arribar a picar una mica o molt. Per a aquestes espècies, es recomanen vins elaborats a partir de garnatxa i el syrah.

 TAGS:Thalarn 2012Thalarn 2012

Thalarn 2012, elaborat amb 100% Syrah, acompanyarà a la perfecció plats especiats.

 

 

Per refrescar el paladar

Si el menjar és massa picant, cosa que passa sovint, un vi francès de Côtes du Rhône segur que ens ajudarà a fer passar la coïssor. 

 TAGS:Château la Rolière Côtes Du Rhône Brézème Rosé 2014Château la Rolière Côtes Du Rhône Brézème Rosé 2014

Château la Rolière Côtes Du Rhône Brézème Rosé 2014 és un vi francès que pot anar molt bé per equilibrar plats picants. 

 

 

Vins blancs lleugerament dolços

Els vins blancs que millor van amb aquest menjar han de ser un xic dolços, per tal de contrarestar els sabors forts. Per això, els vins tipus Riesling o albariño són una magnífica opció per a un àpat amb aquestes característiques.

 TAGS:Ekam 2013Ekam 2013

Ekam 2013 és un vi de la DO de Costers del Segre que conté Riesling, cosa que li dóna un punt de dolçor adequat. 

 

 

Si prefereixes els negres…

Els vins negres també poden casar amb el menjar picant hindú: han de ser vins amb una mica dolços, com els elaborats amb cabernet franc o els vins francesos de la regió del Loira.

 TAGS:Abadal Selecció 2007Abadal Selecció 2007

Abadal Selecció 2007 està elaborat amb Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Syrah i, si prefereixes els vins negres, de ben segur que t’agradarà. 

 

 

Vilafranca acollirà la primera Fira de la Cuina del Vi

 TAGS:undefined

Del 15 al 17 de maig Vilafranca acollirà la primera Fira de la Cuina del Vi, un dels plats forts de les Fires i Festes de Maig, i que es convertirà en un gran aparador per a un dels principals motors del Penedès, el vi i la gastronomia. 

El mateix regidor de Cultura de la ciutat, Raimon Gusi, explicava que la Fira de la Cuina del Vi és un dels actes “estrella” de la programació de Vilafranca Capital de la Cultura Catalana 2015. “És la primera edició però la voluntat és que tingui continuïtat en el temps”. Així, estem davant d’un esdeveniment amb un recorregut potencial que aproparà una mica a la important gastronomia que ens dóna aquesta terra.

La Fira tindrà lloc en una carpa de 150 m2 situada a l’esplanada de l’Auditori Municipal i comptarà amb la presència del xef Nandu Jubany (una Estrella Michelin), Jesús Velacoracho (expert en història de l’enologia), Aina Roglan (nena penedesenca finalista de MasterChef Junior), Jaume Fàbrega (professor d’Enogastronomia), Olga Guasch (del Restaurant El Gat Blau, de Vilafranca) i Marc Parés (pastisser i mestre artesà alimentari). Tanmateix, l’oferta es complementarà amb un maridatge de xocolates Cudié i brandi Mascaró, cuina de petit format Tastets de Vi i degustacions de pa amb vi i sucre.

Sens dubte, aquesta serà una gran ocasió per visitar (o revisitar) aquesta ciutat i, és clar, per endinsar-se en la riquesa gastronòmica i vinícola que ens ofereix. Ah, això sí, no oblidis d’inscriure’t, ja que l’aforament és limitat. 

Salut! 

 TAGS:Petrea Chardonnay 2005Petrea Chardonnay 2005

Petrea Chardonnay 2005: Vi elaborat a partir de chardonnay i xarel.lo. Per a l’elaboració d’aquest vi es va fer caure la meitat de la producció en l’època en que els raïms començaven a verolar. 

 

 

 TAGS:Gramona Sauvignon Blanc 2008Gramona Sauvignon Blanc 2008

Gramona Sauvignon Blanc 2008: Gramona Sauvignon Blanc 2008 està elaborat amb Sauvignon Blanc 100%.

 

 

Imatges: Uvinum i Maria Rosa Ferre

Barcelona acull la primera gran mostra de vins biodinàmics

 TAGS:undefined

El proper 27 d’abril, Barcelona acull per primera vegada la primera gran mostra de vins biodinàmics, organitzada per l’associació internacional de viticultors biodinàmics Renaissance des Appellations. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural del Born i comptarà amb la presència d’un total de 80 viticultors de diversos països d’Europa. El seu objectiu no és altre que el de donar a conèixer aquest tipus de vins, elaborats seguint l’agricultura biodinàmica, i establir sinergies entre els productors.

Alguns dels cellers que hi seran presents són de gran prestigi. Destaquen noms com els de Domaine Marcel Deiss, d’Alsàcia; Domaine Lafarge, de la Borgonya; Coulée de Serrant, Domaine de l’Ecu i Domaine Saint Nicolas, de la regió del Loire; Domaine Les Fouques, de la Provença; Montirius, del Roine; Battenfeld – Spanier, d’Alemanya; Az Agr Sant Fereolo, d’Itàlia, o Casa de Mouraz, de Portugal.

Com a productors autòctons hi haurà els cellers Nin Ortiz, Recaredo, Carmen López Prim o Mas Estela. Alguns d’aquests cellers són pioners aquí en l’elaboració d’aquest tipus d’elaboració per als vins. 

Actes paral·lels

A més de la mostra d’aquestes destacades cellers, l’esdeveniment comptarà amb alguns actes paral·lels. Per exemple la sessió on es parlarà viticultura biodinàmica, que tindrà lloc a la 13.30 h, mentre que sobresurt la master class sobre Slow Food i Vins, protagonitzada per Carlo Petrini, escriptor gastronòmic i fundador del moviment internacional Slow Food. Serà a les 17 h.

Vins biodimàmics recomanats

Un dels trets de l’agricultura biodinàmica és la relació entre l’home i la natura, per la qual cosa sempre s’elaboren els vins amb processos naturals amb un sòl ric i vi. Aquests vins són de qualitat i estan deliciosos, com els que et recomanem a continuació:

 

 TAGS:Planetes de Nin 2012Planetes de Nin 2012

Planetes de Nin 2012: un vi negre Priorat collit en 2012.

 

 

 TAGS:Vi de Lluna 2007Vi de Lluna 2007

Vi de Lluna 2007: un vi negre de l’Empordà a base de les castes garnatxa negra i syrah de l’anyada 2007 i té un volum d’alcohol de 15º.

 

 

 TAGS:Recaredo 2008Recaredo 2008

Recaredo 2008: escumós de gran qualitat, fresc, amb vida, intens.

 

 

 TAGS:Domaine Les Enfants Sauvages Ché Chauvio 2013Domaine Les Enfants Sauvages Ché Chauvio 2013

Domaine Les Enfants Sauvages Ché Chauvio 2013: és un vi negre amb DO Vin De Pays Des Côtes Catalans de cellers Domaine Les Enfants Sauvages de la collita 2013.

 

 

 TAGS:Fleury Blanc de NoirsFleury Blanc de Noirs

Fleury Blanc de Noirs: un Champagne vinificat amb pinot Nero i 12º d’alcohol.

 

 

Imatge: Uvinum i Cooking Up A Story

Barcelona s’omple de vins de l’Empordà

 TAGS:undefined

Barcelona espera aquest 18 d’abril la fira Arrels del Vi. Aquesta fira vitivinícola de vins de l’Empordà se celebrarà enguany per primera vegada a Barcelona, i mostrarà els vins amb denominació d’origen Empordà i també alguns del millors tasts de la gastronomia empordanesa.

Per a Dominic Abernethy, organitzador de l’esdeveniment junt a Tess Oriol i Carlos Krauel, “el nostre objectiu és presentar els vins de la DO Empordà, l’oferta agroalimentària empordanesa i la Ruta del Vi DO Empordà als barcelonins, que tindran una oportunitat única de descobrir i comprar a preu de celler veritables joies vinícoles, de vegades, difícils d’aconseguir en distribució tradicional “.

Així, la fira Arrels del Vi comptarà amb 18 cellers de la denominació d’origen Empordà que presentaran varietats de vi de gamma alta. També comptarà amb la presència de diversos cellers de la regió francesa del Rosselló i de diversos productors agroalimentaris de l’Empordà. 

Alguns dels cellers de la denominació d’origen Empordà que participaran en l’esdeveniment són Cellers Mas Vidal, Castell de Peralada, Celler Arché Pagès, Celler Can Sais, Celler Hugas de Batlle, Celler Martí Fabra, Celler Martín Faixó, Celler Mas Eugeni, Cellers d ‘en Guilla, Cooperativa Agrícola de Garriguella, Empodàlia, Mas Llunes, Pere Guardiola, Roig Parals, Terra Remota. Entre els cellers francesos hi haurà Albera-Nayanadei, Domaine Singla, Domaine Treloar, Mas Molins i Domaine Comelade.

Així mateix, hi haurà degustacions dels formatges de Mas Marcè, de l’Oli Serraferran, d’anxoves de l’Escala, de la mel dels Abellaires Empordanesos, de la carn del Gremi del Carnissers de Girona, del Pa de Tramuntana i bunyols típics de l’Empordà del flequers de la zona, a més d’un showcooking de botifarra dolça.

Per fer honor a la tradició la fira vitivinícola Arrels del Vi també celebrarà la seva vuitena edició a Sant Martí d’Empúries aquest 23 i 24 de maig.

 TAGS:Ctònia 2012Ctònia 2012

Ctònia 2012

 

 

 TAGS:Floresta Crianza 2011Floresta Crianza 2011

Floresta Crianza 2011

 

 

 TAGS:Cresta Rosa PremiumCresta Rosa Premium

Cresta Rosa Premium