Regals per a amants del vi

 TAGS:undefined

Els veritables amants del vi ho tenen molt fàcil aquestes festes, gràcies a la quantitat de gadgets i objectes relacionats amb el vi que es poden regalar. Saber apreciar el vi és molt més, de manera que si coneixes algú sibarita i interessat en el món vinícola, t’aconsellem aquests productes.

Cristalleria

El vi ha de servir-se en una bona copa, perquè és preferible veure el seu color i característiques, i poder ser apreciat gràcies a una bona copa transparent i de qualitat. Per ser més complet, aconsellem regalar estoigs en què hi ha sets de diverses copes per poder acontentar a amics i família alhora.

Vinoteques

Per conservar el vi de la manera adequada l’ideal és fer-se amb una bona vinoteca. Estan en llocs especialitzats, cellers i restaurants, però és perfectament factible poder tenir-ne un a casa. És la millor manera que cada vi estigui al seu millor nivell i ofereix tecnologia punta per a un millor ús i gaudi del vi. Depenent de la capacitat, poden albergar 15, 28 o més ampolles. Un veritable celler a casa!

Refredadors i altres complements

La temperatura del vi és un element clau per poder beure’l adequadament. Per conservar-lo sempre en l’estat en que es mereix abans de ser servit, els refredadors són objectes essencials. Per regalar existeixen des de mantes refredadores, a glaçoneres i diversos jocs de refrigeradors.

El ritual de servir el vi és també un factor a tenir en compte. Perquè tots puguin gaudir del vi adequat, el decantador és un d’aquells regals que segur que fan il·lusió al professional o a l’aficionat als vins. Aquests recipients són en forma d’ampolla i serveixen per decantar les restes sòlides del vi i fer que respiri per oferir el millor sabor i aroma.

I per suposat, sempre pots regalar un bon vi, és clar 🙂

Imatge: Shari’s Berries

Feu un comentari Regals per a amants del vi