Relaxa’t i gaudeix del bon vi amb aquestes propostes!

 TAGS:undefined

L’enoturisme no solament engloba la visita de cellers i la degustació de diversos tipus de vi. Ara també pot combinar-se amb allotjaments diferents i spa o centres termals amb tractaments a base de raïm. Avui et proposem alguns llocs on podràs gaudir de bons vins i una estona de tranquil·litat. T’animes a descobrir-los?

Hotel Arzuaga

L’enoturisme pren vida en aquest lloc, gràcies al seu emplaçament, a la província de Valladolid, a Quintanilla de Onésimo, just al costat de Cellers Arzuaga Navarro. Aquí s’hi respira vi, concretament de la DO de la Ribera del Duero, i s’hi pot reposar gràcies a les instal·lacions de primer ordre, a més és clar de veure la vinya. Gràcies al seu spa, podem obtenir beneficis directes de la vinoteràpia i dels seus tractaments termals.

Quant a tractaments, s’intenta extreure el millor partit del fruit de la vinya, ja sigui mitjançant exfoliacions d’extractes de raïm o jacuzzis privats amb la millor degustació de vi.

Casa rural El Olmo

Per a qui prefereix un estil més rural i estar en contacte amb la natura, casa rural L’Olmo és el lloc indicat per descansar, però també per conèixer molt més sobre la cultura del vi. Enclavada a la localitat riojana de l’Rasillo de Cameros, a la serra de Cameros, aquesta casa rural ofereix tractaments de vinoteràpia i degustacions de vi de La Rioja. Gaudeix dels seus tractaments facials i els massatges amb oli de raïm.

Aigua Manil Spa

De tant en tant, tots necessitem relaxar-nos i desconnectar. A La Rioja, a més de bon vi, també ens hi ofereixen tranquil·litat. A l’Aigua Manil Spa de Calahorra podràs beneficiar-te de circuits spa i de tractaments de vinoteràpia mitjançant banys de vi, massatges amb oli de llavors de raïm o exfoliacions amb llavors de raïm triturat.

Què en penses? T’agradaria passar-hi les vacances d’estiu? T’animem a que ho descobreixis!

 

 TAGS:Muga Crianza 2010Muga Crianza 2010

Muga Crianza 2010 és un vi de La Rioja amb nombroses puntuacions que agradarà als amants dels clàssics de Rioja.

 

 

 TAGS:Arzuaga Reserva 2009Arzuaga Reserva 2009

Arzuaga Reserva 2009 és vi de bodegues Arzuaga on, a més de fer bon vi, ofereixen una sèrie de serveis per a disfrutar i relaxar-se.

 

Feu un comentari Relaxa’t i gaudeix del bon vi amb aquestes propostes!