Sabies que avui llancem el nou programa de punts? Rep euros per cada compra!

 TAGS:undefinedEstem d’enhorabona! Avui dilluns 17 de novembre hem llançat el programa de punts a Uvinum. En què consisteix? És molt senzill: premiem a totes les persones que compren a la nostra pàgina amb punts (= euros) per a les properes compres que realitzin.

Quants punts pots rebre per cada compra? La regla és que regalem 1 euro per cada 75 euros de compra de productes, i la proporcionalitat s’aplica als diferents imports: per exemple, si fas una compra per valor de 150 euros, rebràs 2 punts (= 2 euros); si la compra és de 37,5 euros, rebràs mig punt (= 0,50 euros). Tots els punts que vagis rebent i acumulis, els tindràs disponibles al teu compte d’usuari a Uvinum per les teves properes compres.

Fixa’t en la fitxa de producte, ho veuràs tot més clar: comprant una ampolla de Camins del Priorat 2013, obtens 0,17 punts (= 0,17 euros). Com més ampliïs la teva cistella de la compra, més punts rebràs!

 TAGS:undefined

Això sí! Tingues en compte que els punts caduquen al cap de 6 mesos a comptar a partir de la data en què els rebis, així que tindràs l’excusa perfecta per no esperar tant per a omplir de nou el teu celler 😉

Tenim clar que si som el que som és gràcies a vosaltres, que confieu en nosaltres. I no hi ha res millor que premiar la vostra confiança. Gràcies i un brindis per això!

Comença a guanyar punts a Uvinum.cat!

Feu un comentari Sabies que avui llancem el nou programa de punts? Rep euros per cada compra!