S’apropa el Dia del Pare… Com escollir un whisky per regalar-l’hi?

 TAGS:undefined

S’apropa el Dia del Pare i, si n’és aficionat, potser estàs pensant en regalar-li una ampolla de whisky. Per això volem donar-te alguns consells que t’ajudin a escollir-ne la més adequada.

Per triar un bon whisky hem de tenir present una sèrie de paràmetres, entre els quals es troben la procedència, la història, la marca, el tipus… cal mirar si és molt refinat i si encaixa amb el caràcter de la persona a qui l’hi anem a regalar. Perquè sigui de qualitat i no caure en l’error de comprar una ampolla menor, és de destacar que el whisky ha de tenir aroma a fruites o fusta i no només a alcohol.

Per a això haurem de preguntar a la persona que ens el ven o llegir correctament les etiquetes. Recomanem anar a un lloc especialitzat en destil·lats, ja que ens atendran millor i ens sabran aconsellar sobre el whisky que volem en qüestió.

Quan ens guiem pels paràmetres d’edat, hem de tenir en compte que el whisky single malt estableix l’edat en els anys que ha estat en bóta, mentre que si no és single, sinó blended, l’edat indica el més jove de la barreja.

Si volem comprar un whisky escocès, segurament encertarem, però el preu és una mica més elevat. En canvi, si busquem un whisky amb més alcohol haurem de saber que pot tenir més de 43 graus. Si creiem que el preu ens donarà una gran seguretat, no sempre és així, ja que és millor tenir en compte si es tracta d’una edició limitada, si té més edat o bé és molt més pur que d’altres.

L’origen d’aquesta beguda és també un bon paràmetre, ja que ens dirà moltes coses de la seva procedència i país en el qual va ser elaborat. Si un va a gastar uns diners, està bé que es pugui tastar abans.

 TAGS:Nikka From The Barrel 50clNikka From The Barrel 50cl

Nikka From The Barrel 50cl

 

 

 TAGS:Isle Of Jura SuperstitionIsle Of Jura Superstition

Isle Of Jura Superstition

 

 

Feu un comentari S’apropa el Dia del Pare… Com escollir un whisky per regalar-l’hi?