Sis beneficis del vi blanc per a la salut

Per Marta Burgués

 TAGS:undefined

Tots coneixem els avantatges que ofereixen els vins negres, però els blancs també tenen les seves propietats, a més de la seva frescor i aroma inconfusible. Quins són els principals beneficis del vi blanc per a la salut? A continuació compartirem amb uns quants:

1. És bo per a malalties relacionades amb els pulmons

Entre les bondats del vi blanc, ressalta que prevé les malalties pulmonars, i és que segons una investigació de l’Escola de Medicina de Buffalo, el consum moderat de vi blanc al llarg de la vida pot arribar a millorar la salut pulmonar. D’aquesta manera, prevé l’aparició d’aquelles malalties que afecten el sistema respiratori.

2. Ajuda a perdre pes

Encara que pugui semblar estrany, perquè es diu que el vi blanc aporta calories, una investigació de la Universitat de Hohenheim va demostrar que las persones que volien perdre pes i bevien vi blanc amb moderació aconseguien aprimar-se.

3. És antioxidant

Tant el vi negre com el blanc són antioxidants, residint aquestes propietats en el suc del raïm. Aquesta característica fa que el vi blanc també protegeixi les cèl·lules i impedeixi l’avanç de certes malalties com el càncer, especialment el càncer de mama.

4. És nutritiu

Sí, el vi és nutritiu per la quantitat de vitamines i minerals que comporta. Ara bé, si ens fixem en el vi blanc, podem destacar que és ric en fòsfor, potassi i fluor.

5. És bo per a la ment

Beure vi també potencia l’intel·lecte. És a dir, no només aporta beneficis per al cos, doncs una investigació duta a terme a la Universitat de Reading va concloure que l’àcid fenòlic que es troba al vi ofereix un tipus d’acció positiva sobre les cèl·lules cerebrals, i això protegeix el cervell de desenvolupar malalties neurodegeneratives.

6. Ajuda a enfortir ossos i músculs

El vi blanc ens fa estar més actius. Tot i que per això és essencial fer exercici físic, el resveratrol que trobem en aquest tipus de vi manté els ossos forts i enforteix els músculs.

 TAGS:Jean Leon 3055 Chardonnay 2015Jean Leon 3055 Chardonnay 2015

Jean Leon 3055 Chardonnay 2015

 

 

 TAGS:Gessamí 2015Gessamí 2015

Gessamí 2015

 

Tambien te puede interesar

Deixa un comentari