Sis beneficis del vi blanc per a la salut

 TAGS:undefined

Tots coneixem els avantatges que ofereixen els vins negres, però els blancs també tenen les seves propietats, a més de la seva frescor i aroma inconfusible. Quins són els principals beneficis del vi blanc per a la salut? A continuació te’n presentem alguns:

1. És bo per a malalties relacionades amb els pulmons

Entre les bondats del vi blanc, ressalta que prevé les malalties pulmonars, i és que segons una investigació de l’Escola de Medicina de Buffalo, el consum moderat de vi blanc al llarg de la vida pot arribar a millorar la salut pulmonar. D’aquesta manera, prevé l’aparició d’aquelles malalties que afecten el sistema respiratori.

2. Ajuda a perdre pes

Encara que pugui semblar estrany, perquè es diu que el vi blanc aporta calories, una investigació de la Universitat de Hohenheim va demostrar que aquelles persones que volien perdre pes i bevien vi blanc amb moderació aconseguien aprimar-se.

3. És antioxidant

Tant el vi negre com el blanc són antioxidants, ja que aquestes propietats les trobem al suc del raïm. Aquesta característica fa que el vi blanc també protegeixi les cèl·lules i impedeixi l’avanç de malalties com el càncer, especialment el càncer de mama.

4. És nutritiu

Sí, el vi és nutritiu per la quantitat de vitamines i minerals que conté. Ara bé, si ens fixem en el vi blanc, podem destacar que és ric en fòsfor, potassi i fluor.

5. És bo per a la ment

Beure vi també potencia l’intel·lecte. És a dir, no només aporta beneficis al cos, ja que una investigació duta a terme a la Universitat de Reading va concloure que l’àcid fenòlic que es troba en el vi ofereix un tipus d’acció positiva sobre les cèl·lules cerebrals, i això protegeix el cervell de desenvolupar malalties neurodegeneratives.

6. Ajuda a enfortir ossos i músculs

El vi blanc ens fa estar més actius. Tot i que per això és essencial fer exercici físic, el resveratrol que trobem en aquest tipus de vi manté els ossos forts i enforteix els músculs.

 TAGS:Somiatruites 2015Somiatruites 2015

Somiatruites 2015

 

 

 TAGS:Ekam 2014Ekam 2014

Ekam 2014

Feu un comentari Sis beneficis del vi blanc per a la salut