Vi i altres aliments per pujar la libido

 TAGS:undefined

Els experts revelen que determinats aliments que estan relacionats amb el sexe augmenten la libido. Concretament són el vi negre, els alvocats i la xocolata negra, entre molts altres.

Els alvocats tenen un enorme significat, ja que a diversos racons de Sud-amèrica reben el seu nom de la paraula nahuatl ahuacatl que significa ‘testicle’. Els alvocats són rics en vitamina B6, que ajuda a regular les nostres hormones. Els alvocats també contenen un trio de nutrients saludables per al cor: la vitamina E, un antioxidant clau per ajudar a mantenir les cèl·lules sanes; el potassi, que ajuda a reduir la pressió arterial alta; i el betasitosterol, un fitoquímic que ajuda a mantenir uns nivells sans de colesterol.

I tot això beneficia per tenir una circulació saludable i necessària per subministrar nutrients i oxigen a totes les parts del cos, incloent els òrgans sexuals.

Per la seva banda, la xocolata negra augmenta els nivells de dopamina, un químic que s’activa per oferir plaer en el cervell. Gràcies a això obtenim grans dosis de benestar. Una investigació publicada al Journal of Proteome va establir que menjar 40 grams de xocolata negra al dia, durant dues setmanes, redueix els nivells de l’hormona de l’estrès cortisol i també baixa la pressió arterial.

Mentre que el vi negre, sempre en petites dosis, ajudar a pujar l’estat d’ànim, i amb això el desig per tenir relacions sexuals. Una altra investigació publicada al Journal of Sexual Medicine va concloure que els nivells de desig sexual eren més alts en les dones que bevien moderadament vi negre que en aquelles que preferien altres begudes alcohòliques.

El peix blau és ric en proteïnes i en greixos omega-3, que de la mateixa manera que succeeix amb altres aliments, pot ajudar a impulsar la dopamina del cervell i, al seu torn, aconseguir un bon estat d’ànim per al sexe.

 TAGS:Borsao Tres Picos 2014Borsao Tres Picos 2014

Borsao Tres Picos 2014

 

 

 TAGS:Alión 2012Alión 2012

Alión 2012

Feu un comentari Vi i altres aliments per pujar la libido