Tendències:

Portugal

Brandy Poças Junior Old Brandy 75cl

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Brandy (Destil·lats)
Productor: Manoel D. Poças Junior
Volum: 75cl
Vol. D'alcohol: 35%
País: Portugal
TAST: Color: Ambre fosc. Olor: afruitat. Sabor: vellutat-llenyosa. Bé equilibrat. PRODUCTOR: Poças Junior. es va establir l'operació en 1918 per Manuel Domingues Poças Junior. Als 30 anys, va fundar la seva pròpia destil·lació i es ven a partir del seu estat d'ànim només per a les grans lògies de vi de Porto. Avui els seus descendents corren per la quarta generació, l'empresa, i amb una passió que componen i el seu besavi. Poças júnior té tres Cinquenes a la regió del Duero i està al costat de ports d'època també produeix vins de taula. PAÍS: Portugal PRODUCCIÓ: conyac o brandi també anomenada la beguda espirituosa elaborada a partir del vi. El brandi és el terme col·lectiu per a tota una categoria d'esperits, i inclouen, per exemple, l'aiguardent alemany, italià conyac, brandi espanyol i Cognac i Armagnac de França. Brandy i aiguardents en general es troben entre els esperits més tradicionals al món. Aquest aiguardent de Poças júnior va haver de ser com a mínim d'un any en recipients de roure. La base de conyac / Brandy Vi forma una (A Brandi ser raïms blancs i vermells, conyac quan es fan servir només els raïms blanques) amb un contingut d'alcohol d'almenys 8 a 12 vol.% I un contingut d'àcid alt. El procés de gravació es porta a terme en una olla encara. Quan s'escalfa pels vapors de vi per escapar d'aigua, alcohol i diversos sabors. ALCOHOL 35%

Descripció sobre Brandy Poças Junior Old Brandy 75cl

Brandy Poças Junior Old Brandy 75cl

TAST:

 • Color: Ambre fosc.
 • Olor: afruitat.
 • Sabor: vellutat-llenyosa. Bé equilibrat.

PRODUCTOR: Poças Junior. es va establir l'operació en 1918 per Manuel Domingues Poças Junior. Als 30 anys, va fundar la seva pròpia destil·lació i es ven a partir del seu estat d'ànim només per a les grans lògies de vi de Porto. Avui els seus descendents corren per la quarta generació, l'empresa, i amb una passió que componen i el seu besavi. Poças júnior té tres Cinquenes a la regió del Duero i està al costat de ports d'època també produeix vins de taula.

PAÍS: Portugal

PRODUCCIÓ: conyac o brandi també anomenada la beguda espirituosa elaborada a partir del vi. El brandi és el terme col·lectiu per a tota una categoria d'esperits, i inclouen, per exemple, l'aiguardent alemany, italià conyac, brandi espanyol i Cognac i Armagnac de França. Brandy i aiguardents en general es troben entre els esperits més tradicionals al món. Aquest aiguardent de Poças júnior va haver de ser com a mínim d'un any en recipients de roure. La base de conyac / Brandy Vi forma una (A Brandi ser raïms blancs i vermells, conyac quan es fan servir només els raïms blanques) amb un contingut d'alcohol d'almenys 8 a 12 vol.% I un contingut d'àcid alt. El procés de gravació es porta a terme en una olla encara. Quan s'escalfa pels vapors de vi per escapar d'aigua, alcohol i diversos sabors.

ALCOHOL 35%

Veure més

Opinions sobre Brandy Poças Junior Old Brandy 75cl

3

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Brandy Poças Junior Old Brandy 75cl:Puntua Brandy Poças Junior Old Brandy 75cl:

3 /5

Veure més
,

Imponent