Tendències:

Brandy

Brandy Ramos Pinto Old

70cl

39,50€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Brandy (Destil·lats)
Productor: Ramos Pinto
Volum: 70cl Altres volums
País: Portugal
NOTA DE TAST DE Brandy Ramos Pinto Old : Color: Ambre clar. Olor: Es poden apreciar aromes de vainilla, fruiters i cítrics, amb alguns tons torrats de fusta. Sabor: Predominen els sabors dolços de vainilla i fruites. Els tanins són complets i el final posseeix tons torrats. PRODUCTOR: Ramos Pinto. PAÍS: Portugal. DETALLS D'ELABORACIÓ: La preparació, fermentació, destil · lat i envelliment són monitoritzats cada any, fins que aconsegueixi una maduració perfecta. Durant el procés, s'aconsegueixen tanins perfectes i substàncies fenòliques, que contribueixen al gust del brandi. L'envelliment passa durant 15 anys en bótes de roure portuguès que solien portar vi de Porto. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 39%

Elaboració de Brandy Ramos Pinto Old

Brandy Ramos Pinto Old

NOTA DE TAST DE Brandy Ramos Pinto Old :

 • Color: Ambre clar.
 • Olor: Es poden apreciar aromes de vainilla, fruiters i cítrics, amb alguns tons torrats de fusta.
 • Sabor: Predominen els sabors dolços de vainilla i fruites. Els tanins són complets i el final posseeix tons torrats.

PRODUCTOR: Ramos Pinto.

PAÍS: Portugal.

DETALLS D'ELABORACIÓ: La preparació, fermentació, destil · lat i envelliment són monitoritzats cada any, fins que aconsegueixi una maduració perfecta. Durant el procés, s'aconsegueixen tanins perfectes i substàncies fenòliques, que contribueixen al gust del brandi. L'envelliment passa durant 15 anys en bótes de roure portuguès que solien portar vi de Porto.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 39%

Veure més

Opinions sobre Brandy Ramos Pinto Old

4

2 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Brandy Ramos Pinto Old:Puntua Brandy Ramos Pinto Old:

4 /5

La preparació de les accions, la seva reducció i l'envelliment estan seguint de forma contínua, any rere any, fins i tot a la seva perfecta maduració, quan s'utilitzen cascos de roure portuguès barrejat amb vi de porto. És a través d'aquest procés, que adquireix determinats tipus de tanins i substàncies fenòliques, que contribueixen a les seves característiques d'aroma i sabor.
Veure més
,

4 /5

Brandy, aiguardent creat mitjançant la destil·lació de vi, encara que algunes marques es creen utilitzant orujo i / o fruita fermentada. L'envelliment en bótes de fusta en general com a mínim un any.
Veure més
,

Other products from the distillery