Tendències:

Brandy

Carlos I Imperial 15 Anys XO Estoig

70cl

39,74€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Brandy (Destil·lats)
Productor: Osborne
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 40%
País: Espanya
NOTA DE TAST: Color: El color és un vermell intens amb alguns matisos marrons. Es veu com un rosa vell molt opac, elegant, i degradat en alguns matisos més clars. Olor: L'aroma és indescriptible, ja que embolica a qui el percep en un núvol plena de tocs fruiters. El fons és una mica dolç, de manera que tot combina. Sabor: El sabor és suau i fort alhora, depèn de si s'està començant a beure o no; però, al final extens permet percebre aquells que es van entremesclar. Equilibri d'acidesa perfecte. PRODUCTOR: Carles I Imperial. PAÍS: Colòmbia. DETALLS D'ELABORACIÓ: El secret no només resideix en triar els ingredients més naturals per al procés de preparació. No obstant això, el secret és el envejecimeinto, que dura anys, de manera que es pugui assolir l'experiència en completa potència al beure-ho. GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Elaboració de Carlos I Imperial 15 Anys XO Estoig

Carlos I Imperial 15 Anys XO Estoig

NOTA DE TAST:

  • Color: El color és un vermell intens amb alguns matisos marrons. Es veu com un rosa vell molt opac, elegant, i degradat en alguns matisos més clars.
  • Olor: L'aroma és indescriptible, ja que embolica a qui el percep en un núvol plena de tocs fruiters. El fons és una mica dolç, de manera que tot combina.
  • Sabor: El sabor és suau i fort alhora, depèn de si s'està començant a beure o no; però, al final extens permet percebre aquells que es van entremesclar. Equilibri d'acidesa perfecte.

PRODUCTOR: Carles I Imperial.

PAÍS: Colòmbia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: El secret no només resideix en triar els ingredients més naturals per al procés de preparació. No obstant això, el secret és el envejecimeinto, que dura anys, de manera que es pugui assolir l'experiència en completa potència al beure-ho.

GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Veure més

The Producer

Osborne

Osborne

200 anys d'història en un dels cellers més nostres.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Carlos I Imperial 15 Anys XO Estoig

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega