Tendències:

Portugal

Poças Junior Old Brandy 1L

1L

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Brandy (Destil·lats)
Productor: Poças
Volum: 100cl
Vol. D'alcohol: 35%
País: Portugal
NOTES DE TAST: Color: Poças Junior Old Brandy 1L és un esperit profund color ambre. Aroma: En nas, té un increïble aroma de fusta carbonitzats, vainilla, caramel, gerds i panses. Sabor: En boca, aquest és un esperit elegant, amb una textura similar a la mel i una llarga afruitat i final especiat. El perfil de sabor es defineix per les notes de gerds madures, roure, les panses, vainilla, mel, cafè, caramel i espècies. PRODUCTOR: Poques Junior és un 100 anys de vi i l'esperit productor de Portugal. Manoel Domingues Poques júnior primer va començar a produir el 1918. Ell estava treballant al costat del seu oncle, la producció de grans vins de Porto i exportar-los a través de grans carregadors de vi de Porto. tota la seva família comparteix la seva passió per la gran producció de vi i l'esperit i en l'actualitat els seus néts estan a càrrec de l'empresa. L'empresa en l'actualitat posseeix tres cinquenes en una de les majors zones vitivinícoles de la regió del Duero, sense deixar de ser una família de propietat i córrer. La companyia està completament dedicat a la producció de vins i licors de primera qualitat, mitjançant l'ús de tecnologies noves i innovadores sense deixar de respectar la tradició de la regió. PAÍS: Portugal. ELABORACIÓ: Aquest aiguardent d'alta qualitat es crea a través d'un procés de destil·lació del vi. Després que el vi base s'ha destil·lat, el cor del destil·lat es treu i s'envelleix durant un any en bótes de roure, abans de l'embotellat. ALCOHOL: 35%

Descripció sobre Poças Junior Old Brandy 1L

Poças Junior Old Brandy 1L

NOTES DE TAST:

 • Color: Poças Junior Old Brandy 1L és un esperit profund color ambre.
 • Aroma: En nas, té un increïble aroma de fusta carbonitzats, vainilla, caramel, gerds i panses.
 • Sabor: En boca, aquest és un esperit elegant, amb una textura similar a la mel i una llarga afruitat i final especiat. El perfil de sabor es defineix per les notes de gerds madures, roure, les panses, vainilla, mel, cafè, caramel i espècies.

PRODUCTOR: Poques Junior és un 100 anys de vi i l'esperit productor de Portugal. Manoel Domingues Poques júnior primer va començar a produir el 1918. Ell estava treballant al costat del seu oncle, la producció de grans vins de Porto i exportar-los a través de grans carregadors de vi de Porto. tota la seva família comparteix la seva passió per la gran producció de vi i l'esperit i en l'actualitat els seus néts estan a càrrec de l'empresa. L'empresa en l'actualitat posseeix tres cinquenes en una de les majors zones vitivinícoles de la regió del Duero, sense deixar de ser una família de propietat i córrer. La companyia està completament dedicat a la producció de vins i licors de primera qualitat, mitjançant l'ús de tecnologies noves i innovadores sense deixar de respectar la tradició de la regió.

PAÍS: Portugal.

ELABORACIÓ: Aquest aiguardent d'alta qualitat es crea a través d'un procés de destil·lació del vi. Després que el vi base s'ha destil·lat, el cor del destil·lat es treu i s'envelleix durant un any en bótes de roure, abans de l'embotellat.

ALCOHOL: 35%

Veure més

The Producer

Poças

Poças

Tot va començar el 1918, quan Manoel Domingues Poças Júnior, nascut al cor del nucli de Porto, va decidir iniciar el seu propi negoci.

Més sobre el Productor

Opinions sobre Poças Junior Old Brandy 1L

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Poças Junior Old Brandy 1L:Puntua Poças Junior Old Brandy 1L:

4 /5

Brandy, aiguardent creat mitjançant la destil·lació de vi, encara que algunes marques es creen usant orujo i / o la fruita fermentada. L'envelliment en barrils de fusta en general com a mínim un any.
Veure més
,

Other products from the distillery