Tendències:

Cava

Freixenet Brut Rosé

Volum 75cl
6,47€
Botiga: GrauOnline Preus a altres botigues Lliurament estimat: 9 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Tarifa plana fins a 6 unitats

T'agradarà saber que…

Freixenet Brut Rosé és un cava rosat produït pels cellers Freixenet.

Estem davant el cava rosat clàssic de Freixenet, però que es mostra alhora original per la seva composició varietal (Trepat 70% i Garnatxa 30%). És un cava exquisit que destaca per frescor i fruitositat.

Aquest cava rosat és perfecte per acompanyar aperitius, però també encaixa amb carns suaus, arròs i pastes.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Color de Escumós: Rosat
Altres Anyades: Altres anyades
Denominació:Cava (Catalunya, Espanya)
Celler: Freixenet
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Trepat (70%), Garnacha (30%), Pinot Noir
Al·Lergogens: Conté sulfits
Tipus D'escumós: Brut

Descripció de Freixenet Brut Rosé

Freixenet Brut Rosé (Trepat, Garnacha i Pinot Noir)

NOTA DE TAST:

  • Vista: És de color maduixa brillant. Bombolla de mida mitjana i abundant, amb bon despreniment de carbònic i formació d'una bona corona.
  • Nas: Aromes florals com llorer i notes de fruites vermelles com gerds i mora, barrejats amb fruites exòtiques com magrana i notes de dàtils i figues seques.
  • Boca: A paladar és suau, de gran frescor i lleugeresa, amb notes de fruites vermelles.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava

VINYA: Cellers Freixenet.

RAÏMS: Garnatxa i Trepat.

ENVELLIMENT: El seu procés de criança es porta a terme per un període entre 12 i 18 mesos.

ELABORACIÓ: La verema de les seves varietals inicia al setembre per a la Trepat i finalitza a l'octubre per la Garnatxa. Després de la seva collita, el raïm són sotmeses a desrapat i premsat per separat. Per a la seva premsat són utilitzades premses pneumàtiques amb què s'obté el seu most i es realitza la seva maceració amb les pells. El most és traslladat a dipòsits d'acer inoxidable per varietals, amb temperatura controlada entre 15 i 17 ° C, per la seva primera fermentació, afegint-llevats seleccionats, per entre 10 i 12 dies. Després d'això, el vi és preparat per al cupatge i embotellat per realitzar-hi la seva segona fermentació i el seu procés de criança.

MARIDATGE: Carns suaus, peixos blancs a la planxa, arròs, pastes i per gaudir amb aperitius, entrants i postres làctics.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-8 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Veure més

Com servir

Temp. de consum

7-8ºC

El Celler

Freixenet

Freixenet

Francesc Sala i Ferrés va fundar el 1861 la Casa Sala, la primera marca exportadora de vins a Sant Sadurní d'Anoia. El seu fill, Joan Sala Tubella, va seguir amb el negoci i, després del casament de la seva filla Dolors Sala Vivé amb Pere Ferrer Bosc, comença el negoci del cava, el 1914.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Freixenet Brut Rosé

4.1

12 opinions de clients
  • 5
    1
  • 4
    11
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Freixenet Brut Rosé:Puntua Freixenet Brut Rosé:

4.5/5

Fizz preciosa rosa suau
Veure més,

Freixenet Brut Rose

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: És de color maduixa brillant. Bombolla de mida mitjana i abundant, amb bon despreniment de carbònic i formació d'una bona corona.Nas: Aromes florals com llorer i notes de fruites vermelles com gerds i mora, barrejats amb fruites exòtiques com magrana i notes de dàtils i figues seques.Boca: A paladar és suau, de gran frescor i lleugeresa, amb notes de fruites vermelles.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: CavaVINYA: Cellers Freixenet.RAÏMS: Garnatxa i Trepat.ENVELLIMENT: El seu procés de criança es porta a terme per un període entre 12 i 18 mesos.ELABORACIÓ: La verema de les seves varietals inicia al setembre per a la Trepat i finalitza a l'octubre per la Garnatxa. Després de la seva collita, el raïm són sotmeses a desrapat i premsat per separat. Per a la seva premsat són utilitzades premses pneumàtiques amb què s'obté el seu most i es realitza la seva maceració amb les pells. El most és traslladat a dipòsits d'acer inoxidable per varietals, amb temperatura controlada entre 15 i 17 ° C, per la seva primera fermentació, afegint-llevats seleccionats, per entre 10 i 12 dies. Després d'això, el vi és preparat per al cupatge i embotellat per realitzar-hi la seva segona fermentació i el seu procés de criança.MARIDATGE: Carns suaus, peixos blancs a la planxa, arròs, pastes i per gaudir amb aperitius, entrants i postres làctics.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-8 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%
Veure més
,

4 /5

NOTA DE TAST DE Freixenet Brut Rosé:
- Vista: rosa salmonat, molt net i brillant. Fina i elegant bombolla amb formació de corona.
- Nas: frescos i suaus aromes florals sobre un grat fons de fruites vermelles.
- Boca: fresc i saborós, amb una nítida presència del carbònic i una sucosa fruitositat, un cava molt equilibrat i de plaent degustació.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava.

RAÏMS: Garnatxa i Monastrell.

TEMPERATURA DE CONSUM: 8ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%
Veure més
,

4 /5

NOTA DE TAST DE Freixenet Brut Rose:
- Vista: un viu color rosat, fina i elegant bombolla.
- Nas: frescos i suaus aromes florals i de fruites vermelles.
- Boca: fresc i lleuger en boca.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès.
VINYA: Freixenet
RAÏMS: 70% Trepat, 30% Garnatxa.

MARIDATGE: aperitius i plats de pasta.
TEMPERATURA DE CONSUM: 7-8 ºC.
Veure més
,
Veure més