Tendències:

Cava

Freixenet Cordón Negro Brut Gran Selección

Volum 75cl
6,30€
Botiga: Vinos Baco Preus a altres botigues Lliurament estimat: 3 - 4 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Tarifa plana fins a 6 unitats

T'agradarà saber que…

Freixenet Cordón Negro Brut Gran Selección és un cava elaborat pels cellers Freixenet.

Es tracta d'un cava amable que destaca per la seva lleugeresa, la seva refinament i la seva fruitositat. Ens crida l'atenció també l'elegància de la seva bombolla.

Estem davant d'un cava que serà deliciós com aperitiu, però que també encaixa de meravella amb peix blau, caviar, ous i sushi.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Cava (Catalunya, Espanya)
Celler: Freixenet
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Macabeo, Parellada, Viura, Xarel·lo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%
Tipus D'escumós: Brut

Descripció de Freixenet Cordón Negro Brut Gran Selección

Freixenet Cordón Negro Brut Gran Selección (Macabeo, Parellada, Viura i Xarel·lo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc pàl·lid amb efervescència constant i bé.
  • Nas: tocs de poma verda i fruites tropicals, plàtan i pinya.
  • Boca: elegant, notes de fruita fresca i accentuats.

ORIGEN DEL NOM: Cava

VINEYARD: Xarel·lo, Macabeu i Parellada són tres varietats autòctones del Penedès, Catalunya, sud d'Espanya. Amb els seus raïms el celler Freixenet processa la, de cava Freixenet Cordón Negro Brut Gran Selección . La companyia, que té la seu a Sant Sadurní d'Anoia, va ser fundada el 1889 i sempre ha treballat en el sector vitivinícola, comptant amb les seves pròpies vinyes.

RAÏM: Parellada, Macabeu i Xarel-lo.

ENVELLIMENT: Es pot envellir alguns anys el celler freda.

DETALLS D'ELABORACIÓ: El Freixenet Cordón Negro Brut Gran Selección és un vi escumós produït pel mètode clàssic. La collita es duu a terme per diferents moments, depenent del grau de maduració de les diferents varietats: comença a finals d'agost amb les varietats Macabeu, i té una durada de principis d'octubre amb la recollida del raïm Parellada. El suc obtingut estrenyent, es deixa decantar durant 24 hores abans de ser decantat en les cubes de fermentació, en el qual comença a pujar a una temperatura d'aproximadament 15 º C. Aquest procés dura entre 10 i 12 dies. La segona fermentació dura entre 12 i 18 mesos i es produeix a l'ampolla, com s'esperava per al mètode Champenoise.

MARIDATGE: És un excel·lent aperitiu. partit amb sorprenent joc, pastes i risottos.

TEMPERATURA: 8-10 ° C

GRAU ALCOHÒLIC: 11,5%

Veure més

Com servir

Temp. de consum

6-7ºC

El Celler

Freixenet

Freixenet

Francesc Sala i Ferrés va fundar el 1861 la Casa Sala, la primera marca exportadora de vins a Sant Sadurní d'Anoia. El seu fill, Joan Sala Tubella, va seguir amb el negoci i, després del casament de la seva filla Dolors Sala Vivé amb Pere Ferrer Bosc, comença el negoci del cava, el 1914.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Freixenet Cordón Negro Brut Gran Selección

3.9

11 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    11
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Freixenet Cordón Negro Brut Gran Selección:Puntua Freixenet Cordón Negro Brut Gran Selección:

3.5/5

Freixenet Cordón Negro Brut Reserva és de groc clar i aroma de mitjana intensitat a fruits blancs i flors, fruits secs, torrats i tocs herbacis i vegetals. En boca, Cordón Negro és fresc, agradable i amb abundant bombolla de la mida adequada Té bona acidesa, records de flors i torrats, final persistent.
Aquest cava de Freixenet és força refrescant, amb una bona relació qualitat-preu (uns 7 €).
Veure més,

Freixenet Cordón Negro Reserva

4 /5

NOTA DE TAST DE Freixenet Brut Cordon Negro Gran Seleccion :

  • Vista: groc verdós.
  • Nas: fresc, amb notes de pera, domassos, préssecs i una mica de flors blanques.
  • Boca: ben fresc, una bombolla fina super agradable, notes de pera, préssec i domàs, un fons tipus cera d'avejas, interessant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava.

RAÏMS: Macabeu i Parellada.

MARIDATGE: marisc, peix blanc, com aperitiu.

Veure més
,

4 /5

NOTA DE TAST DE Cordón Negro Brut:
- Vista: groc pàl·lid, tons verdosos, brillant. Bombolla abundant, fina i persistent, molt integrada, bon despreniment de carbònic, formació de bona corona.
- Nas: aromes fins i delicats, tons de fruita verda (poma, pera) lleugers matisos de fruita tropical madura (plàtan, notes de pinya), fons cítrics i d'herbes fresques.
- Boca: fresc, bon comportament del carbònic, ampli en sabors, notes de fruita verda i cítrics. Lleuger, amb via retronasal neta i elegant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava.

RAÏM: Macabeu, Xarel·lo, Parellada.

ENVELLIMENT: en rima d'entre 12 i 18 mesos. Dosaje de 9 grams de sucre per litre.
ELABORACIÓ: varietats vinificades per separat, elaborat exclusivament a partir del most flor, deixat a reposar durant 24 hores, fermentació del most en dipòsits d'acer inoixdable temperatura controlada d'entre 14 i 16 º C, durant 10-12 dies. Realització de trasbals per a, finalment, procedir a realitzar el cupatge final.

MARIDATGE: carn de caça, entrants i ous, pasta i arrossos.
TEMPERATURA DE CONSUM: 6-8ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%
Veure més
,

Cordón Negro Brut

4 /5

El millor d'aquest vi, la companyia.
Bon color. Deixava olor de forn. Una cosa astringent, aspre.
El vaig gaudir sense maridar.
Veure més
,

Espumante Freixenet Brut Cordon Negro Gran Seleccion

Veure més