Tendències:

Cava

Gibert Brut Nature Gran Reserva

75cl

7,50€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Cava (Catalunya, Espanya)
Celler: Caves Gibert
Volum: 75cl
Raïms: Macabeo, Parellada
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 11.5%
Tipus D'escumós: Brut Nature
NOTA DE TAST: Vista: és de color groc daurat. Amb bombolla fina. Nas: complex, amb aromes a fruites, barrejats amb notes de fleca com molla de pa. Boca: fresc, sec, ampli i estructurat, amb un toc de lleugeres notes torrades. Amb final agradable amb subtil amargor. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava VINYES: Caves Gibert. Des de 1920 van ser elaborades les primeres ampolles de cava, tot i que compten amb prop de tres segles d'experiència. Des dels seus inicis la seva forma d'elaboració dels vins escumosos ha estat el mètode tradicional, conegut també com méthode champenoise.RAÏMS: 40% Xarel-lo, 35% Macabeu i 25% Parellada. ENVELLIMENT: el seu procés d'envelliment es porta a terme en ampolla durant 35 a 48 mesos, a temperatura entre 13 i 15ºC. ELABORACIÓ: Gibert Brut Nature Gran Reserva és elaborat mitjançant el mètode tradicional de champenoise i de forma artesanal. Es porta a terme la barreja dels vins que han estat ja obtinguts de cada varietal fins a obtenir l'equilibri. A la barreja ja equilibrada s'addicionen llevats seleccionats i sucre, realitzant així una segona fermentació en ampolla, en la qual es genera el gas carbònic amb el qual s'aconsegueixen les bombolles del vi escumós. MARIDATGE: marisc, peixos blancs, peixos blaus, carns curades i aperitius. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 4-6 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11.5%

Elaboració de Gibert Brut Nature Gran Reserva

Gibert Brut Nature Gran Reserva (Macabeo i Parellada)

NOTA DE TAST:

  • Vista: és de color groc daurat. Amb bombolla fina.
  • Nas: complex, amb aromes a fruites, barrejats amb notes de fleca com molla de pa.
  • Boca: fresc, sec, ampli i estructurat, amb un toc de lleugeres notes torrades. Amb final agradable amb subtil amargor.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava

VINYES: Caves Gibert. Des de 1920 van ser elaborades les primeres ampolles de cava, tot i que compten amb prop de tres segles d'experiència. Des dels seus inicis la seva forma d'elaboració dels vins escumosos ha estat el mètode tradicional, conegut també com méthode champenoise.RAÏMS: 40% Xarel-lo, 35% Macabeu i 25% Parellada.

ENVELLIMENT: el seu procés d'envelliment es porta a terme en ampolla durant 35 a 48 mesos, a temperatura entre 13 i 15ºC.

ELABORACIÓ: Gibert Brut Nature Gran Reserva és elaborat mitjançant el mètode tradicional de champenoise i de forma artesanal. Es porta a terme la barreja dels vins que han estat ja obtinguts de cada varietal fins a obtenir l'equilibri. A la barreja ja equilibrada s'addicionen llevats seleccionats i sucre, realitzant així una segona fermentació en ampolla, en la qual es genera el gas carbònic amb el qual s'aconsegueixen les bombolles del vi escumós.

MARIDATGE: marisc, peixos blancs, peixos blaus, carns curades i aperitius.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 4-6 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11.5%

Veure més

Opinions sobre Gibert Brut Nature Gran Reserva

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega