Gramona Celler Batlle

Caves Gramona (Cava)

Actualment Gramona Celler Batlle no està en venda, però pots comprar Gramona Celler Batlle 2010

51,15€ + 4,00€ Enviament (4 - 6 díes)

306,90€ ENVIAMENT GRATIS! (4 - 6 díes)

613,80€ ENVIAMENT GRATIS! (4 - 6 díes)

51,15/unitat

Enviament: Quierovinos Enviament gratuït a partir de 290,00€

Rebràs 0.68 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

Per a la Família Gramona-Batlle, 1881 va ser la posada en marxa d'un projecte innovador, "Celler Batlle", celler elaborador de vins al centre de Sant Sadurní, que va néixer per exportar vins a una França amb vinyes afectats pel fong de la fil · loxera. Per emmarcar la història de Gramona hem de remuntar a mitjan segle XIX i al naixement de Josep Gramona en el si d'una família de viticultors i fusters radicada al Penedès. A finals de segle Josep posseïa diverses tavernes al casc antic de la ciutat. És President del Gremi de Taverners de Barcelona i cofundador del diari "La Vinya Catalana", que es convertiria en la publicació oficial de la futura Associació Catalana d'Enòlegs en els anys vint del segle passat. Josep Gramona no va voler mai desvincular-se de la seva terra natal ia Sant Sadurní d'Anoia posseïa un magatzem de vins. Josep va tenir un únic fill, Bartomeu Gramona. D'altra banda, els Batlle van ser una família de tradició viticultora i cellers establerta a Sant Sadurní. En 1816, tractaven els vins des de la seva seu del carrer Montserrat, i el 1850 Josep Batlle ja treballava el raïm xarello a la vinya de la Plana. En 1881 al Penedès augmenta la demanda de vi per part de productors francesos a causa de la fil · loxera. Pau Batlle, fill de l'anterior, veu en aquest augment de la demanda una nova via de negoci i construeix el "Celler Batlle", la primera instal · lació de vinificació coneguda de la família. Així es converteix en un dels majors "negociants" del Penedès (Agents de compravenda de vi). Aquest mateix Celler ha estat centre d'entrada de raïm i vinificació de la família durant 120 anys, fins a la verema del 2001. Pau Batlle va tenir una sola hereva, Pilar Batlle. Pilar Batlle i Bartolomé Gramona es van casar en 1913 i la Família es va iniciar amb ells en l'elaboració del "Xampanya de Cava". El 1921 van comercialitzar les primeres ampolles elaborades i criades a l'edifici del carrer Indústria al centre de Sant Sadurní d'Anoia. Els primers escumosos de la casa apareixen amb marques com "Victòria", "Gramón", "Clos du Marquis" o "Ninon de Lenclos" però ja en els anys 40 es decideix treballar sota la marca definitiva Gramona. D'aquest matrimoni van sobreviure cinc fills. Tres són avui propietaris de les Caves i Celler. Per Gramona, elaborar un Gran Vi passa primer per tenir un sòl amb unes bones característiques, un clima idoni, escollir els ceps més adequades a plantar i el treball acurat i acurat de la mà de l'home. El Penedès: una de les regions més riques i diverses per a la producció de vi. Gramona compta amb més de 39 Hectàrees de vinya plantada en diverses finques de la seva propietat - la Plana, MasEscorpí, El Serralet i Font Jui, La Solana - i altres tantes en arrendament. Terres de tota mena que aporten al producte caràcter i essència. Per tractar tots aquests recursos de la terra, Gramona compta amb el Celler amb entrada de raïm blanc tecnològicament més avançada del mercat, ja que el "Celler Batlle" ha anat evolucionant fins a esdevenir el millor compendi entre la tradició heretada de cinc generacions i la incorporació constant de tota innovació que afecti la vinificació. Tot això no seria possible sense la mà experta de Jaume Gramona i el seu equip. Jaume, "Diplome National" d'enologia per la Universitat de Dijon i professor universitari de Vins Escumosos a la Universitat Rovira i Virgili, és un artista de la vitivinicultura, creador de vins tan reconeguts per la seva personalitat i valor com "Vi de Gel" o "Sauvignon Blanc". Producció de 6000 ampolles amb criança en tap de suro entre set i vuit anys, aquest Brut només es produeix si la collita és excel · lent. Celler Batlle és un cava elaborat a partir d'una selecció de seleccions, de les seves grans reserves i només en les millors anyades. Un cava que es nodreix dels millors vins de base, amb una gran capacitat d'evolució i una frescor infreqüent. Un gran vi de cava que ha merescut grans elogis i reconeixements. Amb més de set anys de criança en tap de suro.

Fitxa tècnica · Gramona Celler Batlle

Tipus De Vi: Vi escumós
Altres Anyades: Veure
Denominació:Cava (Catalunya,Espanya)
Celler: Caves Gramona
Volum: 75cl
Raïms: Xarel·lo (70%), Macabeo (30%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 11.5%

Descripció · Caves Gramona

Gramona Celler Batlle (Xarel·lo i Macabeo)

Per a la Família Gramona-Batlle, 1881 va ser la posada en marxa d'un projecte innovador, "Celler Batlle", celler elaborador de vins al centre de Sant Sadurní, que va néixer per exportar vins a una França amb vinyes afectats pel fong de la fil · loxera. Per emmarcar la història de Gramona hem de remuntar a mitjan segle XIX i al naixement de Josep Gramona en el si d'una família de viticultors i fusters radicada al Penedès. A finals de segle Josep posseïa diverses tavernes al casc antic de la ciutat. És President del Gremi de Taverners de Barcelona i cofundador del diari "La Vinya Catalana", que es convertiria en la publicació oficial de la futura Associació Catalana d'Enòlegs en els anys vint del segle passat. Josep Gramona no va voler mai desvincular-se de la seva terra natal ia Sant Sadurní d'Anoia posseïa un magatzem de vins. Josep va tenir un únic fill, Bartomeu Gramona. D'altra banda, els Batlle van ser una família de tradició viticultora i cellers establerta a Sant Sadurní. En 1816, tractaven els vins des de la seva seu del carrer Montserrat, i el 1850 Josep Batlle ja treballava el raïm xarello a la vinya de la Plana. En 1881 al Penedès augmenta la demanda de vi per part de productors francesos a causa de la fil · loxera. Pau Batlle, fill de l'anterior, veu en aquest augment de la demanda una nova via de negoci i construeix el "Celler Batlle", la primera instal · lació de vinificació coneguda de la família. Així es converteix en un dels majors "negociants" del Penedès (Agents de compravenda de vi). Aquest mateix Celler ha estat centre d'entrada de raïm i vinificació de la família durant 120 anys, fins a la verema del 2001. Pau Batlle va tenir una sola hereva, Pilar Batlle. Pilar Batlle i Bartolomé Gramona es van casar en 1913 i la Família es va iniciar amb ells en l'elaboració del "Xampanya de Cava". El 1921 van comercialitzar les primeres ampolles elaborades i criades a l'edifici del carrer Indústria al centre de Sant Sadurní d'Anoia. Els primers escumosos de la casa apareixen amb marques com "Victòria", "Gramón", "Clos du Marquis" o "Ninon de Lenclos" però ja en els anys 40 es decideix treballar sota la marca definitiva Gramona. D'aquest matrimoni van sobreviure cinc fills. Tres són avui propietaris de les Caves i Celler. Per Gramona, elaborar un Gran Vi passa primer per tenir un sòl amb unes bones característiques, un clima idoni, escollir els ceps més adequades a plantar i el treball acurat i acurat de la mà de l'home. El Penedès: una de les regions més riques i diverses per a la producció de vi. Gramona compta amb més de 39 Hectàrees de vinya plantada en diverses finques de la seva propietat - la Plana, MasEscorpí, El Serralet i Font Jui, La Solana - i altres tantes en arrendament. Terres de tota mena que aporten al producte caràcter i essència. Per tractar tots aquests recursos de la terra, Gramona compta amb el Celler amb entrada de raïm blanc tecnològicament més avançada del mercat, ja que el "Celler Batlle" ha anat evolucionant fins a esdevenir el millor compendi entre la tradició heretada de cinc generacions i la incorporació constant de tota innovació que afecti la vinificació. Tot això no seria possible sense la mà experta de Jaume Gramona i el seu equip. Jaume, "Diplome National" d'enologia per la Universitat de Dijon i professor universitari de Vins Escumosos a la Universitat Rovira i Virgili, és un artista de la vitivinicultura, creador de vins tan reconeguts per la seva personalitat i valor com "Vi de Gel" o "Sauvignon Blanc". Producció de 6000 ampolles amb criança en tap de suro entre set i vuit anys, aquest Brut només es produeix si la collita és excel · lent. Celler Batlle és un cava elaborat a partir d'una selecció de seleccions, de les seves grans reserves i només en les millors anyades. Un cava que es nodreix dels millors vins de base, amb una gran capacitat d'evolució i una frescor infreqüent. Un gran vi de cava que ha merescut grans elogis i reconeixements. Amb més de set anys de criança en tap de suro.

Caves Gramona

Darrere de grans productes es troba una llarga història familiar. L'any 2011, la cinquena generació de Gramona va celebrar el 130è aniversari d'aquesta saga familiar que dóna com a resultat productes excel·lents des de l'any 1881. Les principals prioritats d'aquesta empresa tradicional són el...

Comprar Vi Caves Gramona:

Més comentaris sobre Gramona Celler Batlle

Pere Pari

Publicat el a les 14.48

4 /5

NOTA DE TAST DE Gramona Celler Batlle Gran Reserva Brut:
- Vista: groc palla, reflexos or nou.
- Nas: excel·lent maduresa i alhora fresca, records a fruita blanca, francs espurnes d'herbes aromàtiques, pi, molsa d'alzina, vainilla, pasta de full, crema anglesa, fruits secs, tofee, praliné, albercocs secs.
- Boca: molt bona obertura a la boca. Petita bombolla, una textura glicèrica, una sensació de plaer plena, corpòria. Expressiva via retronasal amb maduresa, notes de llarga criança del nas, un murmuri de notes minerals. Postgust llarg amb records a fruita.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava.
VINYA: Caves Gramona
RAÏM: Xarel·lo, Macabeu.

MARIDATGE: amb grans menjars.
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Resum de puntuacions

(7 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    7
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 7 opinions »

Top Vendes Cava