Tendències:

Cava

Gran Plus Ultra Chardonnay Brut Nature

Volum 75cl
14,95€

Aquest producte no està disponible.
Pots comprar Gran Plus Ultra Chardonnay Brut Nature 2015

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Altres Anyades: Altres anyades
Denominació:Cava (Catalunya, Espanya)
Celler: Codorníu
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Tipus D'escumós: Brut Nature
Comencem per planificar el moment òptim de verema per a cada varietat. El raïm Chardonnay es verema entre mitjans i finals d'agost. La varietat Parellada és la que té una maduració més tardana, normalment cap a finals de setembre. Després del desrapat i premsat del raïm obtenim els mosts. Afegim els llevats seleccionades i els mosts fermenten a una temperatura d'entre 15º i 17ºC. Un cop realitzades totes les fermentacions i estabilitzats els vins, es realitza l'acoblament dels mateixos i s'embotella el vi resultant juntament amb el licor de tiratge. Les ampolles passen a les caves subterrànies (a una temperatura constant de 17ºC) on té lloc la segona fermentació seguida d'un període de criança en contacte amb les mares dels llevats .. En total, el vi passarà un mínim de 15 mesos a la celler, després dels quals té lloc el remogut (decantació de les ampolles per facilitar l'aglutinació i posterior eliminació de sediments) i el degollament, moment en què s'extreuen els sediments dipositats després de la segona fermentació. Posteriorment es dosifica una petita quantitat de licor d'expedició que determinarà la seva dosificació Brut Nature. Finalment, es tapa labotella definitivament amb un tap de suro.

Descripció de Gran Plus Ultra Chardonnay Brut Nature

Gran Plus Ultra Chardonnay Brut Nature

Comencem per planificar el moment òptim de verema per a cada varietat. El raïm Chardonnay es verema entre mitjans i finals d'agost. La varietat Parellada és la que té una maduració més tardana, normalment cap a finals de setembre. Després del desrapat i premsat del raïm obtenim els mosts. Afegim els llevats seleccionades i els mosts fermenten a una temperatura d'entre 15º i 17ºC. Un cop realitzades totes les fermentacions i estabilitzats els vins, es realitza l'acoblament dels mateixos i s'embotella el vi resultant juntament amb el licor de tiratge. Les ampolles passen a les caves subterrànies (a una temperatura constant de 17ºC) on té lloc la segona fermentació seguida d'un període de criança en contacte amb les mares dels llevats .. En total, el vi passarà un mínim de 15 mesos a la celler, després dels quals té lloc el remogut (decantació de les ampolles per facilitar l'aglutinació i posterior eliminació de sediments) i el degollament, moment en què s'extreuen els sediments dipositats després de la segona fermentació. Posteriorment es dosifica una petita quantitat de licor d'expedició que determinarà la seva dosificació Brut Nature. Finalment, es tapa labotella definitivament amb un tap de suro.

Veure més

El Celler

Codorníu

Codorníu

Codorníu és la història d'una família de viticultors que es remunta al segle XVI. És la història, per tant, d'un país i del seu progrés, de la gent d'una comarca, de la seva capacitat creativa i innovadora, de les seves conviccions, de la seva capacitat de millorar dia a dia i de respondre amb confiança a l'esdevenidor.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Gran Plus Ultra Chardonnay Brut Nature

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Gran Plus Ultra Chardonnay Brut Nature:Puntua Gran Plus Ultra Chardonnay Brut Nature:

4 /5

No és fàcil trobar-lo en un supermercat.
Color viu i bonic. Deixava olor de forn. Aquest Gran Plus Ultra Chardonnay Brut Nature és un vi amb bona acidesa.
Veure més
,