Tendències:

Cava

L'O de l'Origan Brut Nature

75cl

RP91ParkerGP91Peñín

L'O de l'Origan Brut Nature

19,30€
19,30€
Botiga: Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 150,00€

T'agradarà saber que…

L'O de L'Origan brut nature és un cava elaborat pel Celler L'Origan.

Aquest cava brut nature és esplèndid i especial, tant per la seva imatge avantguardista, com pel seu mètode d'elaboració i les seves característiques. La combinació de vins de diferents anyades de les varietats Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Macabeu dóna com a resultat un cava de gran elegància, finor, cremositat i frescor, que ofereix a més una àmplia gamma de matisos aromàtics i una ferma estructura.

Resulta un cava ideal per acompanyar tot un àpat.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Altres Anyades: Altres anyades
Denominació:Cava (Catalunya, Espanya)
Celler: L'Origan Cava
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Chardonnay, Macabeo, Parellada, Xarel·lo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12.5%
Tipus D'escumós: Brut Nature

Descripció sobre L'O de l'Origan Brut Nature

L'O de l'Origan Brut Nature (Chardonnay, Macabeo, Parellada i Xarel·lo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Groc palla amb tonalitats verdoses. Bombolla persistent.
  • Nas: Aromes delicats
  • Boca: Estructurat, cremós i fresc, amb tocs cítrics que li confereixen profunditat.

RAÏM: Xarel · lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay

ENVELLIMENT: Envellit durant 26-30 mesos en ampolla en caves subterrànies

GRAU ALCOHÒLIC: 12,5%

MARIDATGE DEL VI: Per acompanyar tot un àpat

Veure més

El Celler

L'Origan Cava

L'Origan Cava és el nom del celler de Gaston Coty a Sant Sadurní d'Anoia, un celler amb gairebé mil metres quadrats de superfície subterrània, amb sostres de volta, i la més antiga del casc urbà de la capital del cava, construïda el 1906, el mateix any en què François Coty, el creador de la perfumeria moderna, va presentar el seu revolucionari perfum L'Origan.

Més sobre el Celler

Punts

RP91ParkerGP91Peñín

Opinions sobre L'O de l'Origan Brut Nature

3.6

11 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    10
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de L'O de l'Origan Brut Nature:Puntua L'O de l'Origan Brut Nature:

4/5

Macabeu, Xarel · lo, Parellada i Chardonnay, per fer un cava envellit un mínim de 3 anys en dipòsit les varietats espanyoles, i en bótes de roure francès la Chardonnay.
Veure més,

L'O de l'Origan Brut Nature

0 /5

Envelliment: 26-30 mesos en caves
Elaboració: És un acoblament de vins de xarel • lo, macabeu i chardonnay, de diferents anyades, algun dels quals ha estat criats en fusta. La criança mínima és de 30 mesos. L'Origan transmet la tasca del mestre assemblador que, utilitzant el nas i l'experiència combina sàviament les virtuts i el potencial dels vins base.
Nota de tast: Fina, elegant i persistent bombolla a la copa. La delicadesa del seu nas i els matisos aromàtics, contrasten amb una boca fermament estructurada, on el carbònic llueix la seva gradual i harmoniosa efervescència, sobre un fons cremós i frescor cítric que li confereix profunditat.
Veure més
,

4 /5

NOTA DE TAST DE L'O de l'Origan Brut Nature:
- Vista: groc palla, bombolla fina.
- Nas: aromes delicades i elegants, cítrics, de forn (brioix) i notes de flor blanca.
- Boca: estructurat, efervescent, amb un fons cremós i frescor cítric.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava.

RAÏMS: 40% Xarello, 30% Macabeu, 15% Parellada, 10% Chardonnay, 5% Chardonnay.

ELABORACIÓ: elaboració pel mètode tradicional. Fermentació en dipòsits d'acer inoxidable. Data de tiratge: febrer de 2009.

MARIDATGE: com a aperitiu i amb plats de menjar japonès.
TEMPERATURA DE CONSUM: 4-6ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%
Veure més
,

4 /5

NOTA DE TAST:
- Vista: L'o de L'Origan Brut Nature Reserva mostra un color groc palla amb tonalitats verdoses. Bombolla persistent.
- Nas: Aromes delicats.
- Boca: Estructurat, cremós i fresc, amb tocs cítrics que li confereixen profunditat.
ELABORACIÓ: Una cava acoblament de vins de diferents anyades de les varietats xarel · lo, macabeu, parellada i chardonnay, alguns dels quals fermenten en bóta, i amb criança en fusta i en ampolles magnum.
CELLER: Gastón Coty
RAÏMS: Xarel · lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay
GRAU ALCOHÒLIC: 12,5%
Veure més
,
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega