Tendències:

Cava

Maria Casanovas Glaç Brut Nature

Volum 75cl

RP90ParkerGP84Peñín

Maria Casanovas Glaç Brut Nature

13,83€
13,83€
Botiga: Quierovinos Lliurament estimat: 4 - 6 díes
Despeses d'enviament: 4,25€
Enviament gratuït a partir de 290,00€

T'agradarà saber que…

Maria Casanovas Glaç Brut Nature és un cava elaborat pels cellers Maria Casanovas.

Es tracta d'un cava molt agradable, fresc i afruitat que presenta una gran relació qualitat / preu.

Ha rebut una nota de 90/100 de part de Robert Parker.

Estem davant d'un cava que és meravellós com aperitiu, però que també marida amb plats d'arròs, carpaccio i formatges suaus.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Cava (Catalunya, Espanya)
Celler: Maria Casanovas
Volum: 75cl Altres volums
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 11.5%
Tipus D'escumós: Brut Nature

Descripció de Maria Casanovas Glaç Brut Nature

Maria Casanovas Glaç Brut Nature

NOTA DE TAST:

  • Vista: Maria Casanovas Glaç Brut Nature és de color groc cristal · lí amb bombolles fines
  • Nas: complexa via retronasal amb notes cítriques.
  • Bocca: carbònic, elegant i ben integrat sent sec i llarg

 

RAÏM: Pinot Noir, Macabeu, Xarel · lo i Parellada

CELLER: Maria Casanovas

Veure més

Punts

RP90ParkerGP84Peñín

Opinions sobre Maria Casanovas Glaç Brut Nature

4

4 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    4
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Maria Casanovas Glaç Brut Nature:Puntua Maria Casanovas Glaç Brut Nature:

4 /5

Color groc pàl·lid amb rivet verdós. En nas és intens, notes de fruita blanca i gebrada, codony, pastisseria, fins anisats i elegants notes fumades. En boca és un cava jove, molt fresc; elegant i complex, ampli i equilibrat, carbònic ben integrat, sec i llarg.
Cava impactant i original, amb un cupatge únic de les varietats Macabeu, Xarel·lo i Parellada amb predomini de la varietat de raïm Pinot Noir. El vinificat en blanc li aporta finor i aromes molt subtils a flors blanques amb notes cítriques.
És un cava jove, elegant i complex.
Maria Casanovas destaca en l'art del cupatge, la barreja de les diferents varietats de vi, que conforma el punt de partida del vi tranquil que acabarà transformant-se en un cava excepcional. Per aquest motiu seguim el mètode "champenoise" consistent a sotmetre el vi tranquil a una segona fermentació mitjançant l'addició de ferments i sucre en una ampolla hermèticament tancada. Aquesta ferementación ha de ser lenta i a una temperatura constant d'entre 12 i 14º C, paràmetres bàsics que garanteixen la formació i despreniment de les fines bombolles tan característiques del bon cava. El procés dura entre dos i cinc anys en funció del tipus de cava. Durant aquest període, en el cas de la mitjana criança, els llevats actuen com a transmissores de les aromes primaris del propi raïm. En el cas d'una criança llarga, la autòlisi - interacció profunda dels llevats amb el vi - aporta sabors intensos i complexos: torrats, làctics, a fruita madura. . . . tots apassionants.
Envellit durant un temps de 18 mesos.
Veure més
,

4 /5

Tasting noti and pairing Productor: Cava Maria Casanovas Criança: Aquest vi ha passat per una criança de 18 mesos en ampolla. Notes de tast: TAST A NAS
En nas presenta una complexa via retronasal amb notes cítriques.
TAST A BOCA
En boca és carbònic, elegant i ben integrat sent sec i llarg. Maridatge: Aperitiu, Arrossos de peix, Fumats, Peix blau, Peix blanc a la graella Temperatura de servei: Servir a 6 ºC
Veure més
,

4 /5

NOTA DE TAST:
- Vista: Color groc amb rosari fi i persistent.
- Nas: Molt floral amb fruites madures.
- Boca: Elegant i sec amb postgust llarg.

Criança: Mínim 18 mesos Raïm: Macabeu, Parellada, Pinot Noir i Xarel·lo
Maridatge: Peixos blancs, aperitius i risottos.
Veure més
,