Mestres Visol 375ml 2013

Heretat Mestres (Cava)

Producte no disponible a Estats Units

12,45€ + 5,25€ Enviament (48h - 3 díes)

12,45/unitat

Enviament: Vins Noe (Espanya)

Rebràs 0.17 punts per cada unitat que compris

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color daurat amb reflexos verdosos. Nas: Aroma ric i amb notes de pa torrat, lleugers fumats, fruits secs i pastissos. Boca: Sabor estructurat i sec, amb un retrogust integrat i durador, fresc i amb notes de fruites madures. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Catalunya (Espanya). VINYA: Heretat Mestres. RAÏMS: Macabeu (35%), Parellada (20%) i Xarel.lo (45%). ENVELLIMENT: Madura en bótes de fusta per 6 mesos i en l'ampolla per més d'1 any. ELABORACIÓ: S'utilitzen dos suros per a cada ampolla. La primera fermentació es porta a terme en bótes de fusta sobre les mares durant 6 mesos, després es realitza una segona fermentació a l'ampolla amb el primer tap de suro i al costat de les mares per més d'1 any. Després s'extreuen les mares manualment de cada ampolla i se li col·loca el suro final. MARIDATGE: Perfecte per acompanyar una gran varietat de platerets com ho són carns, mariscs, peixos i aperitius. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-15 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Fitxa tècnica · Mestres Visol

Tipus De Vi: Vi escumosos
Anyada: 2013
Denominació:Cava (Catalunya,Espanya)
Celler: Heretat Mestres
Volum: 37.5cl
Raïms: Macabeo, Parellada, Xarel·lo
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Heretat Mestres

Mestres Visol 375ml 2013 (Macabeo, Parellada i Xarel·lo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color daurat amb reflexos verdosos.
  • Nas: Aroma ric i amb notes de pa torrat, lleugers fumats, fruits secs i pastissos.
  • Boca: Sabor estructurat i sec, amb un retrogust integrat i durador, fresc i amb notes de fruites madures.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Catalunya (Espanya).

VINYA: Heretat Mestres.

RAÏMS: Macabeu (35%), Parellada (20%) i Xarel.lo (45%).

ENVELLIMENT: Madura en bótes de fusta per 6 mesos i en l'ampolla per més d'1 any.

ELABORACIÓ: S'utilitzen dos suros per a cada ampolla. La primera fermentació es porta a terme en bótes de fusta sobre les mares durant 6 mesos, després es realitza una segona fermentació a l'ampolla amb el primer tap de suro i al costat de les mares per més d'1 any. Després s'extreuen les mares manualment de cada ampolla i se li col·loca el suro final.

MARIDATGE: Perfecte per acompanyar una gran varietat de platerets com ho són carns, mariscs, peixos i aperitius.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-15 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Heretat Mestres

Una llarga tradició vitivinícola, amb una saga familiar que es remunta al 1312, condueix a Josep Mestres Manobens a elaborar el 1925 la primera ampolla de vi blanc, amb una segona fermentació, després d'un llarg període de criança a la cava. El vi escumosos es va presentar el Nadal de 1928 amb el...

Comprar Vi Heretat Mestres:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Cava