Tendències:

Cava

Pere Ventura Maria del Mar Gran Reserva

Volum 75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Cava (Catalunya, Espanya)
Celler: Pere Ventura
Volum: 75cl
Raïms: Xarel·lo (40%), Macabeo (30%), Chardonnay (15%), Parellada (15%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 11.5%
NOTA DE TAST: Vista: Color daurat brillant, amb reflexos escumants. Nas: Aromes intensos de fruits madurs i cítrics, amb tons d'herbes aromàtiques, minerals i de vainilla. Boca: Cos cremós, escumant, lleuger, cítric, equilibrat i amb bona acidesa. Sabors de fruits madurs. Final cítric i escumós. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès.VINYA: Pere Ventura.RAÏM: Xarel·lo, Chardonnay. ENVELLIMENT: 36 mesos en bótes d'acer inoxidable sobre les seves mares.ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un procés d'estabilització en fred. Es realitza una fermentació a temperatures controlades de 15 a 18 ° C, durant un període de 10 dies. Durant aquest procés, s'afegeixen llevats seleccionats. El vi és envellit durant un període de 36 mesos en bótes d'acer inoxidable. Després d'aquest procés, s'embotella i és sotmès a una segona fermentació, amb l'addició de sucres residuals. Aquesta segona fermentació li atorga el caràcter escumant que posseeix el vi. MARIDATGE: Carns blanques, aperitius, plats d'ànec, foie gras, amanides, postres cremosos, peix a la graella.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%

Descripció sobre Pere Ventura Maria del Mar Gran Reserva

Pere Ventura Maria del Mar Gran Reserva (Xarel·lo, Macabeo, Chardonnay i Parellada)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color daurat brillant, amb reflexos escumants.
  • Nas: Aromes intensos de fruits madurs i cítrics, amb tons d'herbes aromàtiques, minerals i de vainilla.
  • Boca: Cos cremós, escumant, lleuger, cítric, equilibrat i amb bona acidesa. Sabors de fruits madurs. Final cítric i escumós.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès.VINYA: Pere Ventura.RAÏM: Xarel·lo, Chardonnay.

ENVELLIMENT: 36 mesos en bótes d'acer inoxidable sobre les seves mares.ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un procés d'estabilització en fred. Es realitza una fermentació a temperatures controlades de 15 a 18 ° C, durant un període de 10 dies. Durant aquest procés, s'afegeixen llevats seleccionats. El vi és envellit durant un període de 36 mesos en bótes d'acer inoxidable. Després d'aquest procés, s'embotella i és sotmès a una segona fermentació, amb l'addició de sucres residuals. Aquesta segona fermentació li atorga el caràcter escumant que posseeix el vi.

MARIDATGE: Carns blanques, aperitius, plats d'ànec, foie gras, amanides, postres cremosos, peix a la graella.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%

Veure més

Opinions sobre Pere Ventura Maria del Mar Gran Reserva

4

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Pere Ventura Maria del Mar Gran Reserva:Puntua Pere Ventura Maria del Mar Gran Reserva:

4 /5

El vi dels meus amics de Pere Ventura.
Color molt bonic. Aromes a fermentació i a llevats. Semblava que tenia bombolletes.
Bon venir al que el menjar no va estar a l'altura.
Veure més
,