Privat Mirgin

Alta Alella (Cava)

Producte no disponible a Estats Units

31,50€ + 6,75€ Enviament (24h - 3 díes)

31,50/unitat

Enviament: Invinic (Espanya)

Rebràs 0.42 punts per cada unitat que compris

Compra Veure més preus »

El projecte familiar de Josep Maria Pujol-Busquets i Cristina Guillén. Després de recórrer mig món fent vi, des d'Alella a Penedès, passant pel Priorat, la Rioja i la Ribera del Duero, i fins i tot França i Itàlia com a director tècnic del grup Martini, Josep Maria Pujol-Busquets aconsegueix reconciliar treball i família entorn al seu passió pel vi en la seva nova c afinca de Can Genís (1991), on elaboren vins "transparents": vins que reflecteixen el caràcter del terrer i del clima i en els quals s'aprecien clarament la personalitat de cada varietat, de cada vi, de cada anyada. Josep Maria Pujol-Busquets practica una viticultura ecològica. Vi blanc sec elaborat principalment amb la varietat autòctona Pansa Blanca. Com varietats secundàries trobem el Viognier, el Chardonnay i el Sauvignon Blanc. Aquestes varietats augmenten la complexitat aromàtica i l'estructura del vi. Mitjançant controls diaris de maduració, la verema es realitza en el moment òptim de cada varietat. La fermentació té lloc individualment per cada varietat, combinant-la en fusta i en acer inoxidable. Finalitzada la fermentació els vins són sotmesos a coupage. Després d'una lleugera clarificació i estabilització, el vi és embotellat. El celler utilitza mètodes d'agricultura ecològica Les ampolles són còniques i en la part posterior s'indica la data de degollament. Elaborat per Josep Maria Pujol-Busquets, un dels enòlegs més reconeguts de l'estat. Presentat en ampolla troncocònica cava etiquetat com provinent d'agricultura ecològica i, en la mateixa etiqueta, mitjançant les sigles AD (Acabat de degollar) i la data de degollament fa gala d'una filosofia de treball sempre compromesa amb la qualitat. Elaborat amb Chardonnay junt altres varietats complementàries que permeten modular el caràcter de cada anyada. Van extreure les característiques de l'anyada mitjançant diferents tipus d'elaboració del vi base, combinant fermentacions en inoxidable, en fusta, maceracions, ..., per seguidament aplicar rigorosament el Méthode Traditionnelle Champenoise amb un període de criança òptim segons cada anyada. Es posa a la venda acabat de degollar. La Fermentació es realitza en un 80% en tines d'acer inoxidable a temperatura controlada i en un 20% en bótes de roure francès. Té una criança de 25 mesos.

Fitxa tècnica · Privat Mirgin

Tipus De Vi: Vi escumosos
Altres Anyades: Veure
Denominació:Cava (Catalunya,Espanya)
Celler: Alta Alella
Volum: 75cl
Raïms: Chardonnay (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Alta Alella

Privat Mirgin (Chardonnay)

El projecte familiar de Josep Maria Pujol-Busquets i Cristina Guillén. Després de recórrer mig món fent vi, des d'Alella a Penedès, passant pel Priorat, la Rioja i la Ribera del Duero, i fins i tot França i Itàlia com a director tècnic del grup Martini, Josep Maria Pujol-Busquets aconsegueix reconciliar treball i família entorn al seu passió pel vi en la seva nova c afinca de Can Genís (1991), on elaboren vins "transparents": vins que reflecteixen el caràcter del terrer i del clima i en els quals s'aprecien clarament la personalitat de cada varietat, de cada vi, de cada anyada. Josep Maria Pujol-Busquets practica una viticultura ecològica. Vi blanc sec elaborat principalment amb la varietat autòctona Pansa Blanca. Com varietats secundàries trobem el Viognier, el Chardonnay i el Sauvignon Blanc. Aquestes varietats augmenten la complexitat aromàtica i l'estructura del vi. Mitjançant controls diaris de maduració, la verema es realitza en el moment òptim de cada varietat. La fermentació té lloc individualment per cada varietat, combinant-la en fusta i en acer inoxidable. Finalitzada la fermentació els vins són sotmesos a coupage. Després d'una lleugera clarificació i estabilització, el vi és embotellat. El celler utilitza mètodes d'agricultura ecològica Les ampolles són còniques i en la part posterior s'indica la data de degollament. Elaborat per Josep Maria Pujol-Busquets, un dels enòlegs més reconeguts de l'estat. Presentat en ampolla troncocònica cava etiquetat com provinent d'agricultura ecològica i, en la mateixa etiqueta, mitjançant les sigles AD (Acabat de degollar) i la data de degollament fa gala d'una filosofia de treball sempre compromesa amb la qualitat. Elaborat amb Chardonnay junt altres varietats complementàries que permeten modular el caràcter de cada anyada. Van extreure les característiques de l'anyada mitjançant diferents tipus d'elaboració del vi base, combinant fermentacions en inoxidable, en fusta, maceracions, ..., per seguidament aplicar rigorosament el Méthode Traditionnelle Champenoise amb un període de criança òptim segons cada anyada. Es posa a la venda acabat de degollar. La Fermentació es realitza en un 80% en tines d'acer inoxidable a temperatura controlada i en un 20% en bótes de roure francès. Té una criança de 25 mesos.

Alta Alella

Alta Alella és un projecte familiar. Després d'una carrera fent vi arreu de mig món, des d'Alella i el Penedès, fins al Priorat, Rioja i la Ribera del Duero, fins i tot a França i Itàlia com a director tècnic dins del grup Martini, els projectes combinats del celler d'Alta Alella i la botiga de...

Comprar Vi Alta Alella:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Cava