Tendències:

Cava

Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico

75cl

Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico

9,20€
9,20€
Botiga: Codorníu Lliurament estimat: 48h - 4 díes
Despeses d'enviament: 5,50€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Cava (Catalunya, Espanya)
Celler: Raimat
Volum: 75cl
Bio:
Raïms: Chardonnay
Al·Lergogens: Conté sulfits
Tipus D'escumós: Brut Nature
NOTA DE TAST: Vista: tonalitat daurada, fines bombolles, una suau escuma blanca. Nas: Gran limpidesa d'aromes: préssecs, fruita madura de primavera, integrats amb alegres notes cítriques. Boca: gran vitalitat en el pas per boca, de gran cos. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava. VINYA: sòls pobres i temperatures extremes durant l'etapa de maduració del raïm (fresques de nit i càlides de dia). Habitualment les vinyes de les nostres finques són els primers a veremar a la Península Ibèrica, començant en la primera quinzena pel Chardonnay i continuant amb el Xarel·lo. Els sistemes de cultiu segueixen els criteris de producció integrada i estan especialment adaptats a l'elaboració d'escumosos. RAÏMS: Chardonnay i Xarel·lo. ENVELLIMENT: quan el cava ha envellit prop d'un any es procedeix al seu degollament per eliminar llevats que han provocat la presa d'escuma (formació de bombolles). ELABORACIÓ: diferents parcel·les veremades de forma separada i vinificades també individualment garantint la traçabilitat del producte i la seva estabilitat; d'aquesta manera se segueix el comportament de cadascuna de les finca i s'incrementa el coneixement de cada un dels microclimes i paisatges de la DO Cava. Cada lot de vins base que conformen la barreja final necessita diferents tractaments durant les fermentacions: diferents temperatures, fermentacions ... es tracta de vins base frescos amb tendència a mantenir-se vius durant molt de temps. MARIDATGE: plats poc cuinats, en què la matèria primera no s'amagui sota espècies o fumats, amb aperitius, plats de mar: musclos al vapor, ostres o cloïsses, carpaccios de gambes, tonyina o salmó fresc, plats com roastbeef, carns blanques, macedònies de pasta o fruites. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%

Descripció sobre Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico

Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico (Chardonnay)

NOTA DE TAST:

  • Vista: tonalitat daurada, fines bombolles, una suau escuma blanca.
  • Nas: Gran limpidesa d'aromes: préssecs, fruita madura de primavera, integrats amb alegres notes cítriques.
  • Boca: gran vitalitat en el pas per boca, de gran cos.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava.

VINYA: sòls pobres i temperatures extremes durant l'etapa de maduració del raïm (fresques de nit i càlides de dia). Habitualment les vinyes de les nostres finques són els primers a veremar a la Península Ibèrica, començant en la primera quinzena pel Chardonnay i continuant amb el Xarel·lo. Els sistemes de cultiu segueixen els criteris de producció integrada i estan especialment adaptats a l'elaboració d'escumosos.

RAÏMS: Chardonnay i Xarel·lo.

ENVELLIMENT: quan el cava ha envellit prop d'un any es procedeix al seu degollament per eliminar llevats que han provocat la presa d'escuma (formació de bombolles).

ELABORACIÓ: diferents parcel·les veremades de forma separada i vinificades també individualment garantint la traçabilitat del producte i la seva estabilitat; d'aquesta manera se segueix el comportament de cadascuna de les finca i s'incrementa el coneixement de cada un dels microclimes i paisatges de la DO Cava. Cada lot de vins base que conformen la barreja final necessita diferents tractaments durant les fermentacions: diferents temperatures, fermentacions ... es tracta de vins base frescos amb tendència a mantenir-se vius durant molt de temps.

MARIDATGE: plats poc cuinats, en què la matèria primera no s'amagui sota espècies o fumats, amb aperitius, plats de mar: musclos al vapor, ostres o cloïsses, carpaccios de gambes, tonyina o salmó fresc, plats com roastbeef, carns blanques, macedònies de pasta o fruites.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%

Veure més

El Celler

Raimat

Raimat

Els Cellers Raimat van ser el segon gran projecte de la família Raventós, pionera en l'elaboració de cava a Espanya a través del seu celler Codorníu. El primer celler de Raimat va ser construïda el 1918 per l'arquitecte modernista Rubió i Bellver, absolutament innovador en l'època. El 1988, va ser renovada per l'arquitecte Domingo Triay, que va projectar una piràmide de dos pisos.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico

3

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico:Puntua Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico:

3 /5

Veure més
,

Emocionant

Altres productes de la mateixa bodega