Producte no disponible a Estats Units

9,20€ + 5,50€ Enviament (24h - 3 díes)

9,20/unitat

Enviament: Codorníu (Espanya)

Rebràs 0.12 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Codorníu

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: tonalitat daurada, fines bombolles, una suau escuma blanca. Nas: Gran limpidesa d'aromes: préssecs, fruita madura de primavera, integrats amb alegres notes cítriques. Boca: gran vitalitat en el pas per boca, de gran cos. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava. VINYA: sòls pobres i temperatures extremes durant l'etapa de maduració del raïm (fresques de nit i càlides de dia). Habitualment les vinyes de les nostres finques són els primers a veremar a la Península Ibèrica, començant en la primera quinzena pel Chardonnay i continuant amb el Xarel·lo. Els sistemes de cultiu segueixen els criteris de producció integrada i estan especialment adaptats a l'elaboració d'escumosos. RAÏMS: Chardonnay i Xarel·lo. ENVELLIMENT: quan el cava ha envellit prop d'un any es procedeix al seu degollament per eliminar llevats que han provocat la presa d'escuma (formació de bombolles). ELABORACIÓ: diferents parcel·les veremades de forma separada i vinificades també individualment garantint la traçabilitat del producte i la seva estabilitat; d'aquesta manera se segueix el comportament de cadascuna de les finca i s'incrementa el coneixement de cada un dels microclimes i paisatges de la DO Cava. Cada lot de vins base que conformen la barreja final necessita diferents tractaments durant les fermentacions: diferents temperatures, fermentacions ... es tracta de vins base frescos amb tendència a mantenir-se vius durant molt de temps. MARIDATGE: plats poc cuinats, en què la matèria primera no s'amagui sota espècies o fumats, amb aperitius, plats de mar: musclos al vapor, ostres o cloïsses, carpaccios de gambes, tonyina o salmó fresc, plats com roastbeef, carns blanques, macedònies de pasta o fruites. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%

Fitxa tècnica · Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico

Tipus De Vi: Vi escumosos
Denominació:Cava (Catalunya,Espanya)
Celler: Raimat
Volum: 75cl
Bio:
Raïms: Chardonnay
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Raimat

Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico (Chardonnay)

NOTA DE TAST:

  • Vista: tonalitat daurada, fines bombolles, una suau escuma blanca.
  • Nas: Gran limpidesa d'aromes: préssecs, fruita madura de primavera, integrats amb alegres notes cítriques.
  • Boca: gran vitalitat en el pas per boca, de gran cos.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava.

VINYA: sòls pobres i temperatures extremes durant l'etapa de maduració del raïm (fresques de nit i càlides de dia). Habitualment les vinyes de les nostres finques són els primers a veremar a la Península Ibèrica, començant en la primera quinzena pel Chardonnay i continuant amb el Xarel·lo. Els sistemes de cultiu segueixen els criteris de producció integrada i estan especialment adaptats a l'elaboració d'escumosos.

RAÏMS: Chardonnay i Xarel·lo.

ENVELLIMENT: quan el cava ha envellit prop d'un any es procedeix al seu degollament per eliminar llevats que han provocat la presa d'escuma (formació de bombolles).

ELABORACIÓ: diferents parcel·les veremades de forma separada i vinificades també individualment garantint la traçabilitat del producte i la seva estabilitat; d'aquesta manera se segueix el comportament de cadascuna de les finca i s'incrementa el coneixement de cada un dels microclimes i paisatges de la DO Cava. Cada lot de vins base que conformen la barreja final necessita diferents tractaments durant les fermentacions: diferents temperatures, fermentacions ... es tracta de vins base frescos amb tendència a mantenir-se vius durant molt de temps.

MARIDATGE: plats poc cuinats, en què la matèria primera no s'amagui sota espècies o fumats, amb aperitius, plats de mar: musclos al vapor, ostres o cloïsses, carpaccios de gambes, tonyina o salmó fresc, plats com roastbeef, carns blanques, macedònies de pasta o fruites.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%

Raimat

Els Cellers Raimat van ser el segon gran projecte de la família Raventós, pionera en l'elaboració de cava a Espanya a través del seu celler Codorníu. El primer celler de Raimat va ser construïda el 1918 per l'arquitecte modernista Rubió i Bellver, absolutament innovador en l'època. El 1988, va...

Comprar Vi Raimat:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Cava