Tendències:

Cava

Vilarnau Brut Nature Reserva 2016

75cl

7,95€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Cava (Catalunya, Espanya)
Celler: Vilarnau
Volum: 75cl
Bio:
Raïms: Chardonnay, Macabeo, Parellada
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 11%
Tipus D'escumós: Brut Nature
NOTA DE TAST: Vista: presenta un brillant i pàl·lid color groc amb centelleigs daurats. Nas: frescos aromes, amb moltes notes de fruites blanques i tocs cítrics. Boca: elegant pas, suggerent i saborós. Molt fresc i sec. Equilibrat i cert cos. Fi i cremós carbònic que ens acompanya fins al seu final. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava (Catalunya, Espanya). VINYA: Vilarnau. RAÏMS: Macabeu 50%, Parellada 35%, Chardonnay 15%. ENVELLIMENT: tancs d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: s'elaboren per separat en dipòsits d'acer inoxidable. Després de 30 dies de fermentación.Una vegada en ampolla i amb un llevat pròpia del celler, realitza la segona fermentació i reposa durant un mínim de 24 mesos. MARIDATGE: fumats, aperitius, arrossos de peix, rostits, aus, bacallà, carns blanques rostides, carns blanques amb salsa, carns vermelles rostides, caça de ploma, cuina oriental, combina amb tota mena de plats. Amanides complexes, marisc a la planxa, cuits o en salsa, pastes amb salsa de carn, pastes amb salsa de peix, pastissos de fruites, gall dindi rostit, peix blanc a la graella, al forn o amb salsa, pollastre rostit, pollastre estofat, postres de fruits secs, postres de pasta de full, risotto. Pot consumir-sol. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11ºC

Elaboració de Vilarnau Brut Nature Reserva 2016

Vilarnau Brut Nature Reserva 2016 (Chardonnay, Macabeo i Parellada)

NOTA DE TAST:

  • Vista: presenta un brillant i pàl·lid color groc amb centelleigs daurats.
  • Nas: frescos aromes, amb moltes notes de fruites blanques i tocs cítrics.
  • Boca: elegant pas, suggerent i saborós. Molt fresc i sec. Equilibrat i cert cos. Fi i cremós carbònic que ens acompanya fins al seu final.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava (Catalunya, Espanya).

VINYA: Vilarnau.

RAÏMS: Macabeu 50%, Parellada 35%, Chardonnay 15%.

ENVELLIMENT: tancs d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: s'elaboren per separat en dipòsits d'acer inoxidable. Després de 30 dies de fermentación.Una vegada en ampolla i amb un llevat pròpia del celler, realitza la segona fermentació i reposa durant un mínim de 24 mesos.

MARIDATGE: fumats, aperitius, arrossos de peix, rostits, aus, bacallà, carns blanques rostides, carns blanques amb salsa, carns vermelles rostides, caça de ploma, cuina oriental, combina amb tota mena de plats. Amanides complexes, marisc a la planxa, cuits o en salsa, pastes amb salsa de carn, pastes amb salsa de peix, pastissos de fruites, gall dindi rostit, peix blanc a la graella, al forn o amb salsa, pollastre rostit, pollastre estofat, postres de fruits secs, postres de pasta de full, risotto. Pot consumir-sol.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11ºC

Veure més

Opinions sobre Vilarnau Brut Nature Reserva 2016

4

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Vilarnau Brut Nature Reserva 2016:Puntua Vilarnau Brut Nature Reserva 2016:

4 /5

El vaig comprar en un viatge a la DO Cava.
Color bonic i agradable. Barreja d'aromes de llevat i fleca. Tenia gust a a pruna.
Veure més
,

4 /5

Un vi de Vilarnau et arregla qualsevol menjar. Un vi per prendre amb la família.
Té un color molt agradable. Aromes de fleca. L'anyada 2016 estava per beure en aquest moment.
Veure més
,

Vilarnau Brut Nature Ecológico 2016

Opinions sobre altres anyades de Vilarnau Brut Nature Reserva 201620152011

4/5

Com era entre elres no el vaig poder maridar. Es gaudeix tant sol com en companyia.
Té un color molt agradable. Donava notes de llevat en nas. Aguanta una mica després de l'últim glop.
Veure més

4/5

Rics aromes a llevat. Al final queda una gust com de mar.
Una bona relació qualitat-preu.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega