Tendències:

Cava

Vilarnau Prive Subira Parent Brut

75cl

16,80€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Cava (Catalunya, Espanya)
Celler: Vilarnau
Volum: 75cl
Raïms: Subirat Parent
Al·Lergogens: Conté sulfits
Tipus D'escumós: Brut
NOTA DE TAST: Vista: groc palla brillant i net, formació de fines bombolles, una densa corona. Nas: un ampli ventall d'aromes florals, amb les roses i les flors blanques en un primer terme, molta fruita de caràcter tropical i groga d'os (pinya, fruita de la passió, préssec). Un conjunt molt suggerent. Boca: pas molt fresc i sec, amb el carbònic ben integrat. Molt saborós, amb la fruita i els florals equilibrats. Excel·lent acidesa i bon final, molt agradable, un molt lleugera amargor i records afruitats. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava. RAÏMS: Subirat Parent. ENVELLIMENT: envellit durant un mínim de 15 mesos en la foscor de les caves. ELABORACIÓ: veremat i derrapat el raïm, aquesta es refreda ràpidament a l'arribar al celler per conservar a l'màxim el seu intens caràcter aromàtic. El most obtingut d'un suau premsat fermenta en dipòsits a 14ºC. Un cop embotellat, realitza la segona fermentació amb llevats indígenes. MARIDATGE: fumats, aperitius, carns blanques rostides, cuina oriental, amanides complexes, entrants suaus, foie, pernil d'ànec, pernil ibèric de gla, marisc a la planxa, pastissos de fruites, pastissos lleugers (Mousses), patés, ànec , peix blanc a la graella, postres de fruites i postres de pasta de full. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%

Elaboració de Vilarnau Prive Subira Parent Brut

Vilarnau Prive Subira Parent Brut (Subirat Parent)

NOTA DE TAST:

  • Vista: groc palla brillant i net, formació de fines bombolles, una densa corona.
  • Nas: un ampli ventall d'aromes florals, amb les roses i les flors blanques en un primer terme, molta fruita de caràcter tropical i groga d'os (pinya, fruita de la passió, préssec). Un conjunt molt suggerent.
  • Boca: pas molt fresc i sec, amb el carbònic ben integrat. Molt saborós, amb la fruita i els florals equilibrats. Excel·lent acidesa i bon final, molt agradable, un molt lleugera amargor i records afruitats.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cava.

RAÏMS: Subirat Parent.

ENVELLIMENT: envellit durant un mínim de 15 mesos en la foscor de les caves.

ELABORACIÓ: veremat i derrapat el raïm, aquesta es refreda ràpidament a l'arribar al celler per conservar a l'màxim el seu intens caràcter aromàtic. El most obtingut d'un suau premsat fermenta en dipòsits a 14ºC. Un cop embotellat, realitza la segona fermentació amb llevats indígenes.

MARIDATGE: fumats, aperitius, carns blanques rostides, cuina oriental, amanides complexes, entrants suaus, foie, pernil d'ànec, pernil ibèric de gla, marisc a la planxa, pastissos de fruites, pastissos lleugers (Mousses), patés, ànec , peix blanc a la graella, postres de fruites i postres de pasta de full.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%

Veure més

Opinions sobre Vilarnau Prive Subira Parent Brut

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega