Tendències:
Abbaye de Chimay

Abbaye de Chimay

Adreça:
Route Charlemagne, 8
Ciutat:
Baileux (CP 6464)
Localització:
Bourlers, Belgium
País:
Belgium
Telèfon:
+32 (0)60 / 21.03.
Fax:
+32 (0)60 / 21.34.
Web:
http://chimay.com/labbaye/

Els monjos cistercencs posen a la feina el mateix afany per la perfecció que posen en la seva vida d'oració i estudi. Amb el transcurs del temps s'ha desenvolupat un veritable art de l'elaboració de la cervesa i del formatge a l'abadia de Scourmont en Chimay.

Què seria de les cerveses i els formatges trapencs de Chimay sense la llarga tradició monàstica que va fer que tinguessin el seu autèntic sabor? Es necessita saber una mica d'història per entendre l'esperit que va inspirar a aquests monjos durant segles ...

LA ABADIA DE SCOURMONT:

Durant l'estiu de 1850, un petit grup de monjos es va instal.lar a l'altiplà salvatge de Scourmont, prop de Chimay. Al voltant del monestir, es van construir una granja, una cerveseria i una fàbrica de formatge.

L'abadia de Scourmont desenvolupar diverses activitats econòmiques, el que va permetre l'augment de l'ocupació a la regió.

Cervesa digna de confiança i ingressos que es destinen a serveis socials:

La cervesa de Chimay, elaborada exclusivament a l'abadia Notre-Dame de Scourmont, és una de les 7 cerveses al món que pot portar el logotip: "Autèntic producte trapenc".Aquest logotip certifica que el producte realment prové d'una abadia trapense, que es va fabricar sota el control i la responsabilitat de la comunitat religiosa trapenc i que la major part dels ingressos que es recaptin de les vendes s'utilitzarà per a serveis socials (la majoria de els guanys es destinen a treballs socials).

Top Vendes - Compra Productes de Abbaye de Chimay recomanat