• El catàleg més gran d'Europa + de 90.000 productes en venda

  • Millor botiga online de vins 2016 Més de 100.000 clients satisfets

  • Comprar vi online és ràpid Botiga de vins i licors amb enviament a partir de 48 hores

Aberlour Destillery

Aberlour Destillery

Localització:
Scotland
País:
United Kingdom
Web:
http://www.aberlour.com/

Aberlour és un lloc antic, així com un bell. Fa molt de temps, una comunitat druida vivia a la vall. Regui els arbres i roures eren importants per a la cultura dels druides, i un roure sempre s'ha mostrat en la imatge de l'etiqueta Aberlour.

En algun moment després de l'any 580, un missioner, Sant Drostan, es va establir en el lloc de Aberlour utilitzant l'aigua de font a batejar gent local. A dia d'avui, s'utilitza aigua de font de la mateixa font per produir Aberlour únic whisky escocès de malta.

La majoria dels whiskies de malt Aberlour són bóta doble madurat.

L'esperit és madurat per separat en la millor qualitat de xerès ex-burilles i bótes de bourbon ex-durant el període de temps requerit. Quan ja es podrà embotellat, el whisky dels dos tipus de bótes es va reunir per primera vegada i els diferents sabors i textures es combinen subtilment.

A partir d'aquest intricat procés de casking doble emergeix una sola malt de complexitat gratificant i caràcter. Aquesta és una revelació per als entusiastes: una àmplia gamma de sabors per descobrir una i altra vegada.

Top Vendes - Compra Productes de Aberlour Destillery recomanat

Filtres

Categoria

Tendes