The Absolut Company

The Absolut Company

Adreça:
MARIEVIKSGATAN, 19 B
Ciutat:
Stockholm (CP S-117 97)
País:
Suècia
Telèfon:
+46 8 744 70 00
Web:
http://www.absolut.com

Cada gota d'Absolut Vodka que produeix The Absolut Company prové d'un únic lloc: la petita població de Afusat, al sud de Suècia. Amb els seus 10.000 habitants no pot ser prou gran per aparèixer en un atles mundial, però el seu vodka destil.lat és ben conegut arreu del món.

Des del blat d'hivern que creix a la regió, fins a l'aigua del nostre profund pou propi, Afusat ofereix a The Absolut Company la matèria primera per produir els milions d'ampolles d'Absolut Vodka que es venen a tot el món. Segles d'experiència han demostrat que el blat d'hivern produeix un vodka superior, de manera que cada ampolla de Absolut Vodka conté més de 1kg. (2 lliures) de gra.

Més de 400 anys de tradició de vodka estan darrere de cada ampolla que produeix The Absolut Company. El precursor de l'Absolut Vodka d'avui, "Absolut Rent Bränvin" (vodka pur absolut), va ser introduït el 1879 pel llegendari empresari suec, Lars Olsson Smith, també conegut com "El rei Vodka". De fet, el medalló a cada ampolla d'avui porta el seu retrat.

The Absolut Company utilitza el procés de destil.lació contínua, introduït a Suècia per la LO Smith i perfeccionat fins avui dia, que garanteix un vodka perfecte. Els sabors d'Absolut Vodka s'elaboren barrejant vodka amb només sabors naturals. No s'afegeix sucre.

Top Vendes - Compra Productes de The Absolut Company recomanat