Tendències:
Alta Alella

Alta Alella

Adreça:
Can Genís S/n
Ciutat:
Tiana (CP 08391)
Localització:
Barcelona, Catalunya
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 934 693 720
Fax:
(+34) 934 691 343
Web:
http://www.altaalella.com

Alta Alella és un projecte familiar. Després d'una carrera fent vi arreu de mig món, des d'Alella i el Penedès, fins al Priorat, Rioja i la Ribera del Duero, fins i tot a França i Itàlia com a director tècnic dins del grup Martini, els projectes combinats del celler d'Alta Alella i la botiga de Cristina Guillén a Badalona ens han permés reconciliar la feina i la família entorn del vi.

Vàrem créixer a pocs quilòmetres d'on vam establir el nostre celler. Després de mitja vida voltant el món vinícola, aprenent el que cada regió, clima, sòl o metodologia pot aportar als vins, finalment vam trobar el lloc idoni tot just davant nostre.

L'any 1991 ens vam adquirir la finca de Can Genís entre Alella i Tiana, per començar tot seguit a replantar les vinyes, construir el celler i reformar la casa. Al costat de la Pansa blanca, tradicional d'Alella, vàrem plantar varietats internacionals i, fins i tot, l'oblidada Mataró, que no s'havia conreat a Alella des del temps de la fil·loxera.

L'any 2001 ja estàvem a punt per elaborar els primers vins, fruit de les sis hectàrees ja en producció. Des de llavors, ja hem adquirit 6.5 hectàrees més que ara treballem per condicionar i plantar.

El nostre objectiu a Alta Alella és fer vins transparents en tots els sentits d'aquesta paraula: vins transparents en els quals l'expressió del terroir i del clima s'aprecia clarament en cada varietat, cada vi, cada any.

Top Vendes - Compra Productes de Alta Alella recomanat