Tendències:
Arzuaga Navarro

Arzuaga Navarro

Adreça:
Ctra.. N. 122 Km. 325
Ciutat:
Quintanilla De Onésimo (CP 47350)
Localització:
Valladolid, Castilla y León
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 983 681 146
Fax:
(+34) 983 681 147
Web:
http://www.arzuaganavarro.com

Fundada al començament dels 90 per la família Arzuaga Navarro, els Cellers que porten el seu nom són un exemple de dedicació i passió per la terra i el vi.

Florentino Arzuaga Navarro, prop d'un Duero silenciós, va comprar una finca que, per la seva dimensió, té horitzó propi. Després van venir els ceps, el celler i després el vi, un negre com a ell li agradava: amb esquelet però elegant, rotund i complex alhora. Florentino Arzuaga porta en el seu ànim la tenacitat de l'emprenedor però amb la sensibilitat per l'estètica i la perfecció.

El celler Arzuaga Navarro s'alça prop del Duero. Un cant a la pedra, sòlida i rústica amb evocació monacal per les seves arcades, torres als costats i, al centre, el campanar coronat per el penell dels vents. Fora la pedra i dins la càlida fusta de l'om donen la benvinguda al visitant i preparen el seu ànim per provar uns vins especials.

La qualitat és l'aspecte més mimat i cura en Arzuaga Navarro.La excel lent qualitat dels seus raïms, premissa inexcusable del bon vi, el mim amb què són cuidats les vinyes i la passió en el treball han fet que els seus vins siguin ja uns dels més prestigiosos de la Denominació d'Origen de la Ribera del Duero .

Top Vendes - Compra Productes de Arzuaga Navarro recomanat